SİYASET HABER'LERİ

ASLI BAYKAL: “ARTIK SAĞ-SOL YOK,MİLLİ VE GAYRİ MİLLİ VAR”

ASLI BAYKAL: “ARTIK SAĞ-SOL YOK,MİLLİ VE GAYRİ MİLLİ VAR”

 

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye’nin siyasal haritasının artık sağ-sol laik-dindar Türk-Kürt, Alevi-Sünni diye ayrışmadığını belirtirken “Türkiye siyasal haritası artık milli ve gayrı milli olarak ayrışıyor” dedi.

CHP eski genel başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal sosyal medya hesabından Türkiye’nin siyasal haritasına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Aslı Baykal Türkiye’de artık siyasetteki ayrışmaların ortadan kalktığını ve bunun yerine millilik ve gayri millilik üzerinden yeniden konumlandığını ifade etti.

MİLLİ SAFTAYIM

Eski CHP’li Aslı Baykal, “Türkiye siyasal haritası artık sağ-sol, laik-dindar, Türk-Kürt, Alevi-Sünni diye ayrışmıyor. Türkiye siyasal haritası artık milli ve gayrı milli olarak ayrışıyor. Ben elbette milli saftayım. Önümüzdeki günlerde solcu, laik, alevi ve Kürtlerin çoğunluğunun da milli saflarda olduğu ortaya çıkacaktır. Türkiye’yi seviyor, devletine güveniyor, halkını kimlik ayırmadan seviyorum” dedi.HABERİN KAYNAĞI İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL