BİLİM&TEKNİK

XPERİA C 5 ULTRA,TÜRKİYE FİYATI BELLİ OLDU

XPERİA C 5 ULTRA,TÜRKİYE FİYATI BELLİ OLDU

xperia

İşte Xperia C5 Ultra Türkiye Fiyatı

Sony’nin selfie odaklı akıllı telefonu Xperia C5 Ultra Türkiye fiyatı ve Xperia M5 satış tarihi belli oldu. İşte Sony Xperia C5 Ultra fiyatı ve Xperia M5 Türkiye satış tarihi.
16.09.2015 / 12:20 İşte Xperia C5 Ultra Türkiye Fiyatı

Japon teknoloji devi Sony, yeni akıllı telefonlarını yavaş yavaş Türkiye’de satışa sunuyor. Son olarak yeni amiral gemisi Xperia Z5, Xperia Z5 Premium ve Z5 Compact modellerini, IFA 2015 kapsamında gerçekleştirdiği etkinlik ile tanıtan marka, kısa süre önce Xperia C5 Ultra modelini Türkiye’de satışa sundu. Peki, Sony Xperia C5 Ultra Türkiye fiyatı ne kadar?
Sony Xperia C5 Ultra Türkiye’de! İşte C5 Ultra Türkiye fiyatı

Sony Xperia C5 Ultra, Türkiye’de 1399 TL fiyat etiketi ile satın alınabiliyor. Halefi olan Xperia C4 modelinin 1199 TL fiyat etiketi ile satıldığını göz önünde bulundurduğumuzda, tasarımdan donanıma pek çok yönden daha iyi olan Xperia C5 Ultra’nın uygun fiyatlı olduğunu söylemek mümkün.

Özelliklerine baktığımızda 6 inç Full HD çözünürlüklü IPS LCD ekran, 13 Megapiksel led flaşlı arka ve ön kameralar, Mediatek MT6752 işlemci, 2 GB RAM, 16 GB depolama ve 2930 mAh batarya özelliklerine sahip Sony Xperia C5 Ultra, fiyat tarafında alınabilir görünüyor.
Xperia M5, Türkiye’ye ne zaman gelecek?

Peki, Xperia C5 Ultra ile birlikte tanıtılan Xperia M5, Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak. Sony Xperia Türkiye Twitter hesabı, Xperia M5 modelinin Ekim ayında satışa sunulmasının planlandığını bizlerle paylaştı. Ancak fiyat tarafında bilgi verilmedi.

Xperia M5 fiyat haberimizde 1300-1600 TL fiyat aralığı tahmininde bulunduğumuz Xperia M5, Tayvan’da 410 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulmuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL