GENEL SİYASET HABER'LERİ

Ülkücü’lerden tehdit gibi uyarı !

Ülkücü’lerden tehdit gibi uyarı !

yavuz

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz AKP Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz’a öyle laflar söyledi ki yenilir yutulur cinsten değil…

Bilindiği üzere İbrahim Korkmaz yılbaşı gecesinde facebook hesabından kendisini ve kardeşini Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) ve Hz. İbrahim (AS) ile özdeşleştirmişti.
Olcay Kılavuz’un basın açıklaması şöyle:

AKP’den Düzce Milletvekili olan fakat adam olamayan, şahsiyet fukarası ve cahil İbrahim Korkmaz, yılbaşı gecesinde, şahsi facebook hesabından gayet gevşek ve fütursuz bir şekilde, kendisi ve kardeşini Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) ve Hz. İbrahim (AS) ile özdeşleştirecek tarzda kendince espri yaparak, inancımıza ilişkin hassasiyetlerimize saldırmıştır. Mezkûr şahsın, bu laubali, saygısız, sorumsuz ve fütursuz tavrı karşısında, Milliyetçi Ülkücü Hareket’in lideri Sn. Devlet Bahçeli Bey kendisini uyararak; İslam inancımızın espri konusu edilemeyeceğini kendilerine hatırlatmış ve manevi değerlerimize bulaşmamasını salık vermiştir.

İbrahim Korkmaz adlı siyaset bezirgânının, inanç alanlarımız üzerinde cıvık ve saygısız bir şekilde at oynatmaya kalkması, AKP’nin kurumsal geçmişine çok yakışmaktadır. Dilleri yılan gibi olan bu gelenekten; genel başkanlarının, “rahmetimiz gazabımızı aşacaktır” ifadesiyle tıynetini belli ettiği ve genel başkanlarının Allah’ın tüm sıfatlarını kendinde topladığını ifade edecek kadar yoldan çıkmış, genel başkanlarına dokunmayı ibadet olarak telakki eden, genel başkanlarının yaptıklarını yapmanın sünnet olduğunu ifade eden, daha da ötesi genel başkanlarını ikinci peygamber olarak addedenlerin mensup olduğu, Kuran ayetleri ile küçük vicdanlarıyla “makara” yapmaya cüret edenlerin baş tacı olduğu bir yapıdan, bu tarz söylemlerin tezahür etmesi elbette ki şaşırtıcı olmamıştır. AKP’den kir ve irin akmakta, riya ve gevşeklik saygı sınırlarını alt üst etmektedir.

Mezkûr şahıs, liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Bey’in uyarılarını dikkate almamıştır. Bununla da yetinmemiş, saygısız üslubunu sürdürerek Milliyetçi Ülkücü Hareket’in liderini itham etmiştir. Hz. Muhammed ve Hz. İbrahim Efendilerimize ettiği saygısızlığın üzerine, edepsizleştikçe edepsizleşmiş, küstahlaştıkça küstahlaşmış ve Milliyetçi Ülkücü Hareket’in liderine de hakaret etmiştir.
İslam ve mukaddesatımıza hakareti, saygısızlığı sıradan bir tavır olarak içselleştirmiş; bu saygısızlığı gösteren mensuplarını bırakın uyarmayı veya cezalandırmayı, adeta ödüllendiren AKP hareketi, biliyoruz ki sana da sahip çıkacak, MHP liderine ettiğin hakareti de fazlasıyla takdir edecektir. Efendilerinin gözüne girmek için seçtiğin yol, belki bu anlamda başarılı olacaktır ama Türk Milleti’nin kutsallarıyla alay etmen ve özür dileyeceğin yerde arkasında durman, senin sicilini kirletmeye haydi haydi yetecektir.

AKP geleneğinin mukaddesatımıza saygı noktasındaki kirli ve karanlık sicili, artık üstü örtülebilecek, riyakâr tavırlarla geçiştirilebilecek durumda değildir. İbrahim Korkmaz da, AKP geleneğinin takipçisi olduğunu bu küstah ve aşağılık tavrıyla göstermiştir. İbrahim Korkmaz’ın tavrı ve duruşu tevil edilebilecek noktayı çoktan aşmıştır.

AKP’li İbrahim Korkmaz; seni açıkça uyarıyoruz.
Mukaddesatımızdan pis dilini çek. Laubali esprilerinden vazgeç. Saygısız üslubunu düzelt. Ağzını çalkala ve aklını başına topla. Peygamberimiz hakkında yaptığın ucuz esprileri, sosyal medyanın sofrasına meze yapmaktan kendi nefsini alıkoy.

Seni uyaran Milliyetçi Ülkücü Hareket’in liderine kulak ver; sus ve köşene çekil. Yaptığın düzeysiz ve cıvık espriyle ismini öğrendik, daha fazla gündemi meşgul etme. Kirli sicilin, saygısız ve laubali bir kimse olarak anılmakla kalsın, daha fazla ileri gidip, haddini daha fazla aşma. Milliyetçi Ülkücü Hareket’in liderine hitaben, hangi kafayla söylediğini bilemediğimiz sözleri ağzına alırken sonuçlarını düşün, hastalıklı ruh hâlinden sıyrıl ve aklını başına devşir.ulkucumedya.com

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL