SPOR

TRABZONSPOR EZDİ GEÇTİ! 3.1

TRABZONSPOR EZDİ GEÇTİ!    3.1

Trabzon spor ezdi geçti!sahasında oynadığı müsabaka daFenerbahçeyi 3.1 yenen TRabzonspor 21 puanla lideliğe yükseldi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından, “İki senedir doğrandık! Öyle ya da böyle bu sistem değişecek… Bu böyle gitmez! Ya çarpışarak değişecek ya da aklı selim herkes omuz omuza vererek değişecek.” dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçeli taraftarların ve camianın sakin olmasını istedi.

Futbolcuların maçta terlerinin sonuna kadar mücadele ettiğine işaret eden Koç, “Burada yumruğu masaya vurun, asın kesin, düdük astırın diyorsunuz o konulara geleceğim ama sakin olun. Bu takım, uzatmalarla beraber 80 dakika burada 10 kişi oynadı. Terinin son damlasına kadar savaştı, 85. dakikaya kadar da maç ortadaydı. Sonra ne olduysa ondan sonra oldu. Penaltı haklı bir penaltıydı o kısmı. Belki de tek doğru karar oydu.” diye konuştu.

Koç, takımla gurur duyduğuna işaret ederek, “Çocukların yanından geliyorum hepsi çok öfkeli, çok kızgın. Aynı 30 milyon Fenerbahçelinin kızgın olduğu sebep. Şimdi buraya art niyetle bir operasyon çekmeye birini yollasaydınız buna benzer bir performans olurdu. Maç 23. dakikadan sonra bambaşka bir yere seyretti. Bizim takımımız 11 kişi ile maçın 23 dakikası attığı gol, kaçırdığı goller, defanstaki duruşu, ofanstaki paslaşmaları uyum içerisinde mücadele eden savaşan kendine inanan futbolculardan oluşan bir kadro olarak çok iyi işler yaptı. Bu maç on bire on bir bitseydi bizim burada galip ayrılmamamız söz konusu değildi.” ifadesini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL