SAMSUN&BÖLGE

Terme Belediyesi çalışmalarına devam ediyor

Terme Belediyesi çalışmalarına devam ediyor

terme

Terme Belediyesi Çalışmalara Devam Ediyor

Terme Belediye Başkan Yardımcısı Sezai Uzun Terme İlçesinde devam eden yol düzenleme çalışmalarını sahasında inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Terme Belediyesi bahar aylarının gelmesi ile birlikte ilçe genelindeki yol yapım ve tamir çalışmalarını hızlandırdı. Belediye, genişleyen hizmet alanı ile şehrin dört bir yanında düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Yeni Büyükşehir yasası ile birlikte Terme’nin mahallesi olan köylerde çalışmalar Belediye Fen İşleri biriminin koordinatörlüğünde devam ediyor.
Terme Belediye Başkan Yardımcısı Sezai Uzun İlçenin Yenimahalle, Kumcağız, Köybucağı ve Çangallar Mahallelerinde yol düzenleme çalışmaları devam eden alanlarda incelemelerde bulundu, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Uzun “Yönetim olarak ilçede yapılan yol düzenleme alanları katılımcı belediyecilik anlayışıyla, kurum, muhtar ve vatandaşlarla birlikte belirlendi.” Dedi
TOPLANTILAR YAPTIK SIRALAMA OLUŞTURDUK
Mevsim şartlarına göre tüm mahallelerde imkanlar ölçüsünde çalışmaların devam edeceğine vurgu yapan Başkan Yardımcısı Uzun “Geçtiğimiz aylarda ilçemizdeki tüm mahalle muhtarlarımızla ilçemizin yol sorunu ile ilgili Belediye Başkanımız Şenol Kul başkanlığında toplantı yapmıştık. Muhtarlar Derneği ve Belediye olarak mahallelerimizin aciliyet durumlarına göre bir çalışma sıralaması oluşturduk. Önümüzdeki günlerde en uzak mahallelerimiz olan Örencik ve Ambartepe’de çalışmalar yapacağız.” Dedi.
HER TALEBE CEVAP VERİYORUZ
Modern şehirciliğin göstergesinin yollardan anlaşılacağını sözlerine ekleyen Uzun “Biz her zaman önceliğimizin halk olduğunu söyledik, halka hizmet olduğunu ifade ettik. Belediyemize yapılan her talebe cevap veriyoruz. Gerek muhtarlarımız, gerekse vatandaşlarımızın taleplerini değerlendiren ekiplerimiz hizmet üretmeye devam ediyor. Yaz ayları ile birlikte hizmet ağımız daha da genişleyecek” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL