Yaşam

Suriye’li dilenciler, bezdirdi !

Suriye’li dilenciler, bezdirdi !

dilenci

amsun’da dilencilik yapan Suriyeli mültecilerin mekân edindiği son yer Ulugazi Camii’nin kapısı oldu. Birçok yerde dilenen mültecilerin cami kapısına kadar gelip dilenmeleri vatandaşı öfkelendirdi.

CAMİNİN İÇİNE KADAR GİRDİLER!

Kalabalık caddeleri istila eden Suriyeli dilenciler son günlerde büyük artış gösterdi. Şehir merkezinde neredeyse her caddede oldukça fazla sayıda bulunan mülteci dilenciler Samsunluları bezdirmeye başladı. İlkadım ilçesinde bulunan Ulugazi Camii’nin çıkış kapısının önünde dilenen Suriyeliler işin dozunu kaçırarak caminin iç kapısında dilenmeye başladı. Dünkü öğle namazının ardından camiye giriş kapısına oturarak dilenen bir kadın bir kız çocuğu ve bir erkek, cami cemaatini oldukça rahatsız etti.

SORUNU ZABITALAR ÇÖZER!

Devletin kendilerine bir miktar para verildiği bilinen Suriyeli mültecilerin birçoğunun dilenmesinin önüne geçilemiyor. Suriyeli oldukları için cami cemaatinden bir tepki görmediler. Fakat namaz çıkışında dilenciler ile karşılaşan vatandaşlar bu durumdan şikayetçi. Vatandaşlar ipin ucunun kaçtığı dilenci sorununun çözülmesi için belediyelerin zabıta müdürlüklerinden yardım bekliyor. Onur EMİRZA ky: dengegazetes.com

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL