SİYASET HABER'LERİ

SOYLU : SANA BUNLARI KİM SÖYLETİYOR?

SOYLU : SANA BUNLARI KİM SÖYLETİYOR?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslendi “sana bunları kim söyletiyor söyle bilmek istiyoruz”ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Türkiye’nin terör örgütlerine yönelik icra ettiği operasyonlardan rahatsızlık duyduğunu belirterek, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Bakan Soylu’nun paylaşımında, “Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin terörle mücadelesinden ve terör örgütlerine ‘Abluka’dan, atılan ‘Pençe’lerden rahatsızmış. AB’ye ve büyükelçilerine söz veriyor: Terörle mücadele yasasını değiştirecekmiş. PKK, FETÖ, DHKP-C’nin yolunu açacak. Sana bunları kim söyletiyor?” ifadeleri yer aldı.

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Maltepe’de düzenlenen “Yeni Dönemde AB ve Türkiye” programında tepki çeken ifadeler kullandı. Türkiye’nin güney sınırlarındaki terör tehdidini görmezden gelen ve Avrupa Birliği (AB) elçisi gibi konuşan Kılıçdaroğlu, terörle mücadele yasasının uluslararası normlara göre güncelleneceğini söyledi.HABERİN KAYNAĞI…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL