SİYONİST&HAÇLI İTTİFAKI İŞBAŞINDA
iSLAM ÜLKEKELERİNE “PARYALIK” GÖREVİ!LAYIK GÖRÜLÜYOR.
MHP’li Semih Yalçın, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına ve Batı’nın desteğine sert tepki gösterdi. “Türkiye, Haçlı-Siyonist ittifakın kurmak istediği adaletsiz düzene karşı duracak” dedi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları ve Batılı ülkelerin bu sürece verdiği destekle ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Yalçın, İsrail’in saldırgan tutumunun arkasında emperyalist Batı’nın ve Siyonist sermayenin bulunduğunu belirterek, Türkiye’nin bu oyuna seyirci kalmayacağını vurguladı.
Yalçın açıklamasında, “Bir terör devleti olan İsrail’in İran üzerinden Armagedon hayalini gerçekleştirme çabası bölgemizi kaosa sürüklüyor. Mesele sadece İsrail-İran çatışması değil; ABD, İngiltere ve diğer Batılı emperyalist ülkeler bu sürecin aktif aktörüdür,” ifadelerine yer verdi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.