GENEL

Samsunspur’un Kazanmaktan başka Şansı Yok

Samsunspur’un Kazanmaktan başka Şansı Yok

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, “Giresunspor maçını kazanmamız gerekiyor. Bu saatten sonra elimize geçirdiğimiz avantajı bırakmak istemiyoruz. Çünkü bu avantajı çok zor ele geçirdik. İnişli ve çıkışlı bir sezon yaşadık” dedi.

BAŞKA ALTERNATİFİMİZ YOK
PTT 1’nci lig takımlarından Samsunspor yarın deplasmanda karşılaşacağı Giresunspor maçı hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Ligde iyi bir avantaj ele geçirdiklerini söyleyen Samsunspor’un Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Giresunspor’u yenmelerine gerektiğini belirterek, “Göztepe maçından sonra avantaj ele geçirdik. Üst sıralara iyice tutunduk. Bunu perçinlemek için Giresunspor maçını kazanmamız gerekiyor. Maça kazanmak için çıkacağız. Başka alternatif düşünmüyoruz.

AVANTAJIMIZI KAYBETMEMELİYİZ
Eksik oyuncularımız olabilir ama kadromuzdaki mevcut oyuncularımızla o eksikliğimizi kapatacaklardır. Ondan yana da şüphemiz yok. Samsunspor inandığı ve kendine güvendiği takdirde kazanamayacağı maç, yenemeyeceği takım yok. Ben inanıyorum ki takımımız sahada gereken mücadeleyi gösterecek ve Giresun’dan mutlu dönecek. Şu an başka bir şansımız yok. Bu saatten sonra elimize geçirdiğimiz avantajı bırakmak istemiyoruz. Çünkü bu avantajı çok zor ele geçirdik. İnişli ve çıkışlı bir sezon yaşadık. Son haftalarda bu durumumuzu zor yakaladık. Yakalamışken de değerlendirmek istiyoruz” dedi.ky:dengegazetesi.com.tr

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL