GENEL

SAMSUNSPOR’DA “KORUKIR”DÖNEMİ

SAMSUNSPOR’DA “KORUKIR”DÖNEMİ

Samsunspor’da Engin Korukır dönemi resmen başladı.Bilindiği gibi,Ümit Özat’ın istfasıyla boşalan Teknik direktörlük makamı bir süredir boş bulunmaktaidi.Bu durumu göz önüne alam yönetim aldığı kararla.Bir süredir temasta olduğu,Engin Korukır’la her konuda antlaşmaya vararak,sözleşme imzalada.Korukır sözleçme sonrası yaptığı açıklamada,taraftara başarı sözü verdi.

Samsunspor’da dün Nuri Asan Tesisleri’nde Başkan Yardımcısı Ömer Çoruh ve Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş’in katılımı ile yeni Teknik Direktör Engin Korukır imzayı attı.

“8 HAFTA’DA ÇOK ŞEYİ ÖZLEDİK”
İmza töreninde açıklamalar yapan Kırmızı Beyazlılarn Başkan Yardımcısı Ömer Çoruh, “Bildiğiniz üzere kısa bir süre önce Teknik Direktör Ümit Özat ile yollarımızı ayırmıştık. Futbolcu, yönetici, teknik direktör bunlar futbolun içinde olan şeyler biri gider, biri gelir. Önemli Kulüplerin menfaatleri. Kamuoyunda birçok isim lanse edildi. Bu gayet doğaldır. Ama bizim kulübümüzün için şartlar neyi el veriyorsa o doğrultuda heraket etmek zorundaydık. Başkanımız ve Engin hocamız dün akşam küçük sorunları hallederek, mutlu sona ulaşıldı ve anlaşma sağlandı. Ben hocamıza teşekkür eder, camiamıza hoş geldin diyoruz. Hocamızın adı gibi Engin tecrübeleri ile Samsunspor’u iyi bir yere taşıyacağımıza inanıyorum. Artık mutlu olmak istiyoruz. 8 hafta’da çok şeyi özledik. Çok güzel günler yaşadık bu kulüpte. İnşallah hocamızla birlikte o güzel günleri tekrar yaşarız” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL