GÜNDEM

SAMSUNSPOR “ŞOV” PEŞİNDE !

SAMSUNSPOR “ŞOV” PEŞİNDE !

SAMSUSUN

Samsunspor PTT 1.Lig’in 7’nci haftasında kendi evinde bugün Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u konuk ediyor.

Saha galibiyet için çıkacak olan Samsunspor’un konuk edeceği müsabaka saat 19.00’da start alacak. Zorlu müsabaka TRT Spor’dan naklen yayınlanacak ve müsabakayı Süper Lig’de görev yapan Hakem Fırat Aydunus yönetecek. Hakem Fırat Aydunus’un yardımcılığını ise Aleks Taşçıoğlu ve Arkın Akgöl üstlenecek.

Samsunspor PTT 1.Lig’in 7’nci haftasında kendi evinde konuk edeceği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 20’nci randevusuna bugün çıkıyor. Kırmızı Beyazlılar oynanan 19 müsabakada 8 galibiyet kazanırken,2 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Kırmızı Beyazlılar kendi evinde ise Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile toplamda 9 resmi maçta karşılaştı. Samsunspor konuk ettiği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında 9 müsabakada 3 galibiyet aldı, 1 kez berabere kaldı ve 5 defada mağlubiyet duygusu yaşadı. Samsunspor bu zorlu müsabaka öncesi PTT 1.Lig’de 3 haftada 9 puan topladı ve Kırmızı Beyazlılarda neşeler yerinde. Samsunspor bu zorlu müsabakaya galibiyet hedefi ile çıkacak. Kırmızı Beyazlıların konuk edeceği bu müsabakada 50’nci yıl koreografisi yapılacak. Yapılacak olan koreografiye futbolcularda katılacak.

MUHTEMEK 11
Samsunspor bugün konuk edeceği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor müsabakasında golcü oyuncusu Kone’yi kullanamayacak. Kırmızı Beyazlıların diğer eksiği ise ortaha oyuncusu Galin Ivanov ve Taha Yalçıner. Kırmızı Beyazlılar da başka eksik görünmüyor. Kırmızı Beyazlıların Teknik Direktörü Ümit Özat’ın saha süreceği muhtemel 11 şu şekilde: ” Canberk Aydın, Bekir Sevgi, Ousmanie N’Diaye, Fatih Kılıçkaya, Oğuzhan Berber, Mehmet Çakır, Mustafa Sevgi, Ekigho, Ofoedu, Ersel Aslıyüksek” Kırmızı Beyazlılar bu müsabakayıda galip çıkarsa PTT 1.Lig’de zirvedeki yerini koruyacak ve puanını 17’ye yükseltecek.:dengegazetesi.com.tr

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL