GENEL

Samsunspor İçin Kritik 2 Hafta!

Samsunspor İçin Kritik 2 Hafta!

Samsunspor için kritik 2 maç.!

Kırmızı beyazlılar’da Teknik direktör Osman Özköylü Manisaspor ve Elazığspor karşılaşmalarının kendileri için son derece önemli olduğunu belirterek bu iki karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanıp iyi netcilere alarak alt sıralar ile olan bağlarını koparmak

KAYBETTİĞİNİZDE HER ŞEY FARKLI OLUYOR
Samsunspor Teknik direktörü Osman Özköylü son haftalarda çıkışa geçtiklerini belirterek,”Son haftalarda kazandığımız maçlar bizi biraz daha rahat nefes almamızı sağladı. Ancak tabikide son derece önemli 7 tane daha maçımız var. Özellikle Manisaspor ve Elazığspor karşılaşmaları çok önemli. Bizim açımızdan bu iki maç ligdeki konumumuzu belirleyecek maçlar. Hala daha sıkıntı devam ediyor. Ligde kazanılan maçlar çok önemli o nedenle bir an önce bu tehlikeli bölgeden yukarılara çıkmamız gerekiyor. Kaybettiğinizde her şey farkılı oluyor. Bu iki karşılaşmada istediğimiz sonuçlar alırsak daha rahat ve iyi konumda oluruz.” dedi.

MANİSA VE ELAZIĞ MAÇLARI ÇOK ÖNEMLİ
İki gün dinlendiklerini ve Manisaspor maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirten başarılı Teknik adam Özköylü,” İki günlük istirahatın ardından Manisaspor maçına odaklandık. Çünkü arka arkaya gelen maçlar nedeniyle çocuklar çok yoruldu. Şimdi Manisaspor maçına en iyi şekilde hazırlanarak bu 90 dakikaya daha güçlü ve dinamik çıkmak istiyoruz. Sahamıza oynayacağımız bu karşılaşmada her zaman olduğu gibi yine taraftarlarımızı 19 Mayıs stadyumuna bekliyoruz. Bizim için Manisaspor karşılaşması gerçekten çok önemli bir maç. Çünki bir maç kaybettiğinizde hemen alt sıralara inebiliyorsunuz.” diye konuştu.

SAMSUNSPOR KOMADAN ÇIKTI
Samsunspor’un kendine geldiğini ve kendi başına nefes almaya başladığını belirten Özköylü,”Aldığımız sonuçlar sonrası Samsunspor komadan çıktı diyebiliriz. Kendine geldi. Kendi başına nefes almaya başladı diye biliriz. Ancak tabiri cahitse halen daha hasta yatağından kalmadı. Hasta yatağından kalkması içinde önümüzdeki iki kritik maçlarda iyi puanlarla ayrılmalıyız. Ben inanıyorumki Samsunspor dahada iyi yerlere gelecek. Bunun içinde mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz. Bundan hiç kimsenin en ufak şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL