GENEL

Samsung Galaxi “Note 7” de Üretim durduruldu!

Samsung Galaxi “Note 7” de Üretim durduruldu!

Note 7 de sorunlar bitmek bilmiyor!üretim durduruldu!

Note 7 akıllı telefonu için işler yolunda gitmiyor ve Samsung telefonda fark edilen batarya sorunundan dolayı dağıtımı durdurdu.

Samsung, Android ekosisteminin en büyük üyelerinden bir tanesi ve her yıl ürettiği belki de yüzlerce cihazla karşımıza akıllı dünyanın lideri olarak çıkabiliyor. Elbette, Apple ile aralarında olan münakaşa ve her yıl muhakkak karşılaştığımız patent davaları da; bu işin tuzu, biberi ve rekabetin en güzel hali oluyor. En azından kullanıcılar için, bu rekabetin sürekli olması oldukça önemli zira rekabetin daha fazla kalite ve daha ucuz fiyat getirmesi de gündemdeki diğer etmenlerden. Samsung’un son amiral gemisi Note 7 ise; muhtemelen dünyanın en yüksek kapasiteli ve en kaliteli donanımına sahip cihazı olarak karşımıza çıkıyor; ancak, burada bir sorun var. Zira, Samsung Note 7 dağıtımını durdurma kararı almış.

Batarya Sisteminde Sorun

Sorunun, batarya yahut şarj sisteminde olduğu konuşuluyor zira ön siparişle ele geçen pek çok Note 7 cihazının şarj olurken yandığı haberini görmüş ve okumuştuk. Bu haberlerin gelmesi ile, Samsung cephesi Note 7’lerin dağıtımını durdurmaya ve Note 7 cihazlarını yeniden test etmeye karar vermiş. Buna göre, kısa süre içerisinde Note 7 cihazlarda tedarik sorunu ile karşı karşıya kalabilir ve hatta bu cihazların güvenliğinden dahi şüphe edebilirsiniz. Bunlar, şimdilik bir ihtimal gibi dursa da; önümüzde daha büyük ve riskli bir ihtimalin olduğunu göz önünde bulundurmakta yarar var.
Cihazlar Toplatılabilir İddiası

Note 7 testleri henüz kesinliğe kavuşmuş değil ve test sonuçları henüz açıklanmadı ancak pek çok güruh, iddiaları ve dedikoduları günışığına çıkarıyor. İddialar, Note 7 cihazlarının en azından belli seri numaralarının yeniden geri alınacağı ve testlerin yapılacağı yönünde. Ancak, Samsung tarafında şimdilik böyle bir açıklama olmadığını görebiliyoruz. Bakalım, bu durum ne kadar sürecek ve Note 7 testlerinden başarılı ayrılabilecek mi?

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL