BİLİM&TEKNİK

Samsun’da Teknoloji Fuarı açıldı

Samsun’da Teknoloji Fuarı açıldı

tenolji

Doğumak Büro Sistemleri A.Ş, dün Serra Otel’de Büro Makineleri ve Ofis Ürünleri Teknoloji Fuarını gerçekleştirdi.

Canon Eurasia Türkiye işbirliğinde düzenlenen fuarda son teknolojileri Canon ürünleri sergilendi. Fuar sabah saat 10:00’da başlayıp 18:30’da kapılarını ziyaretçilere kapattı.

“BU TÜR FUAR ALIŞKINLIĞI YOK”

Samsun Milletvekili Fuat Köktaş’ın da katıldığı fuarda sergilenen malzemeler gelen misafirlere tanıtıldı. 5 yıl önce Samsun’da buna benzer bir fuar gerçekleştirdiklerini kaydeden Doğumak şirketinin Genel Müdürü İhsan Kaptanoğlu, “Teknoloji çok hızlı değişiyor ve bizim de buna ayak uydurmamız gerekiyor. Burada sunmuş olduğumuz ürünler özellikle ofis ortamında aklınıza gelebilecek her türlü işlemi yapabileceğiniz ürünler. Küçük printerlardan büyük plan kopya ve proje makinelerine kadar çeşitlerimizi misafirlerimize sunduk. Karadeniz Bölgesi’nde bu tür döküman tarayıcıları sergileyen ilk firma olduğumuzu düşünüyorum. Karadeniz Bölgesi’nde bu tür bir fuar alışkanlığı yok. Bu tür organizasyonlar İstanbul’da sıkça yapılıyor. Tabi ki İstanbul’da yapılan fuarlara yüzlerce firma katılıyor. Biz o yüzlerce firmadan sadece biriyiz. Biz o biri olarak Samsun’da tek başımıza bu fuarı gerçekleştirdik. Önemli bir olaya imza attığımızı düşünüyorum.” diye konuştu.

Serra Otel’de düzenlenen Ofis Ürünleri Teknoloji Fuarı’na Köktaş’ın yanı sıra Canon bayi müdürleri, Samsunlu iş adamları ve sanayiciler, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve bölgedeki kırtasiyeciler katıldı. Onur EMİRZA
ky: dengegazetesi.com.tr

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL