EKONOMİ SAMSUN&BÖLGE

SAMSUN “KOÇTAŞ” AÇILDI

SAMSUN “KOÇTAŞ” AÇILDI

KOÇTAŞ

Samsun’un Canik ilçesindeki kapanmadan önce Baumax’ın kullandığı binaya kurulan Koçtaş mağazasının açılışına

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Nihat Soğuk, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir, Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu, Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, tiyatro oyuncusu Çağlar Çorumlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KOÇTAŞ ZİÇEV’İ UNUTMADI

Koçtaş mağazasının açılışı öncesi Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu, Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu ve tiyatro oyuncusu Çağlar Çorumlu ile birlikte tadilat ve yenileme çalışmalarını üstlendikleri Türkiye Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Samsun Şubesi’ni ziyaret etti.

“İSTİHDAM ADINA ÖNEMLİ BİR HAREKETLİLİK”

Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşlarından olan Koçtaş, Samsun’daki ilk, Türkiye’deki 44’üncü mağazasını yapılan törenle hizmete açtı. Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu, törende yaptığı konuşmada “Koçtaş, burada yaklaşık 6 bin 500 metrekarelik alanda 35 bin farklı ürün seçeneği ve 75 çalışanı ile Samsunlulara hizmet verecek. Şirketimiz, gittiği her ilde istihdam adına da önemli bir hareketlilik yaratıyor.” dedi.konuşmaların ardından işletme hizmete açıldı.Derinalem Haber..

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL