SAMSUN&BÖLGE Yaşam

Samsun Cezaevinde,emekli olan personele veda

Samsun Cezaevinde,emekli olan personele veda

cezaevi

Samsun E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu,emekli olan infaz ve koruma memurlarına ahde vefa örneği segiledi

Samsun E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Bafra Açık Ceza İnfaz Kurumu, Çarşamba Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Alaçam Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ile Samsun Denetimli Serbestlik Müdürlüğü çalışanları moral gecesinde iş stresini atmak ve eğlenmek için bahar konserinde bir araya geldi.

Konserde ayrıca görev sürelerini başarıyla tamamlayarak emekli olan infaz ve koruma başmemuru ve infaz ve koruma memurları için veda yemeği düzenlendi.

Atakum Belediyesi Yalı Kafe’de düzenlenen geceye İstanbul Eğitim Merkezi orkestrası ‘GRUP CTE’ etkileyici birbirin güzel türkü ve şarkılar söyledi.

Bahar Konseri ve moral gecesi etkinliğine Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, Samsun Bölge Mahkemeleri Başsavcısı Fahri Gülay, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Emrullah İskender, Cezaevi Sorumlu sex izle
Cumhuriyet Savcısı Tahsin Gürel, Cumhuriyet Savcısı Hasan Dönmez, Samsun E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Günay Başar, Samsun Denetimli Serbestlik Şube Müdürü Canan Soğukpınar, ile ceza infaz kurumu çalışanları ve aileleri, cezaevi jandarma karakolunda görevli astsubaylar, uzman jandarmalar ve aileleri katıldılar.

Ceza İnfaz Kurumu sorumlu Cumhuriyet Savcısı Tahsin Gürel yaptığı konuşmada emekli olan personele teşekkür ederek emekliliklerinde başarılar diledi. Emekli olan İnfaz Koruma Başmemuru Nevzat Can ile İnfaz Koruma Memurları Emine Kumcu, Hacer Yılmaz, Besim Yazar, Kadir Kaya, Ahmet Karakaya, Yaşar Türkmen ve İbrahim Kabadayıya’ya protokol üyeleri tarafından hizmetlerinin anısına plaket ve teşekkür belgesi verildi.

Bahar Konseri ve veda yemeğine gelen Ord.Prof.Dr. Sulhi Dönmezer İstanbul Eğitim Merkezi orkestrası ‘GRUP CTE’ etkileyici performansı ile geceye neşe kattı.ky:Haberin kaynagı için tıklayın

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL