SAMSUN&BÖLGE

MİLLİ GURUR TOGG SAMSUN’DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR!

MİLLİ GURUR TOGG SAMSUN’DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR!

Samsun’da yapımı tamamlanan yeni borsa hizmet binasının açılışı 18 Mayıs tarihinde büyük bir katılımla yapılacak.törene Türkiye Odalar ve Borsalar birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve yönetim kurulu’da katılacak.Açılışta Türkiye’nin MİLLİ Otomobili TOGG da sergilenerek vatandaşların beğenisine sunulacak.

Açılışa katılacak olan Milli Otomobil TOGG’un başarılı CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş da 19 Mayıs Perşembe günü saat 13.30’da odamız meclis salonunda, ‘Bir Otomobilden Daha Fazlası’ temalı konferans verecek.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) ile Samsun Ticaret Borsası’nın ortak hizmet binasının açılışı, 18 Mayıs Çarşamba günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından yapılacak. Samsun TSO Yönetim Kurulu (TSO) Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Salih Zeki Murzioğlu, M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun 18-19 Mayıs tarihlerinde Samsun’daki programları ile ilgili açıklamada bulundu. M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Samsun’a geleceğini belirten Başkan Murzioğlu, “Oda/borsa hizmet binamızın açılışı TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun teşrifleriyle gerçekleştirilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL