GENEL

SAMET MENTEŞOĞLU MİLLETVEKİLİ ADAYI

SAMET MENTEŞOĞLU MİLLETVEKİLİ ADAYI

AVukat

Av. Samet Menteşoğlu LDP Milletvekili adayı
Samsun Baro Avukatlarından ve Köşe yazarımız Tarık Menteşoğlu’nun yeğeni Av. Samet Menteşoğlu LDP Samsun Milletvekili adayı olarak siyasete soyundu.

Menteşoğlu, “Liberalizmin bu topraklardaki yegâne siyasi temsilcisidir LDP” dedi.

LDP Samsun Milletvekili adayı Av. Samet Menteşoğlu aday olmasının nedenlerini ve LDP hakkında ki düşüncelerini şöyle açıkladı. Menteşoğlu, “Neden mi LDP’ye oy vermelisiniz? Çünkü bireyi kontrol edilmesi ve yön verilmesi gereken bir nesne olarak değil, aksine tercihlerine güvenilir bir özne olarak görenlerin partisidir LDP. Üstelik bunu tam 21 yıldır tek başına seslendirmekte. Geçmiş seçimlerde aldığımız oy oranlarının düşüklüğünü aklınıza getirip tereddüde düşmeyin sakın. Ha, bu uyarımdan sonraki cümlemde gaza gelip: “1 Kasım’da barajı yıkıp geçeceğiz.” gibi bir iddiada bulunacağımı da düşündüyseniz, yanıldınız. Peşin peşin söyleyeyim de, “küçük parti palavracısı” olduğum yönünde bir önyargıya kapılmayın. Evet, biz bu seçimde de barajı geçemeyeceğiz, üstelik muhtemelen yine barajın çok uzağında kalacağız. Fakat gözden kaçırılmaması gereken nokta: Liberalizmin bu topraklardaki yegâne siyasi temsilcisidir LDP.” diyerek açıklamasını şöyle tamamladı.

Av. Samet Menteşoğlu, “Bu sebeptendir ki; Türk siyasetindeki konumu ve ağırlığı, aldığı oy oranıyla kıyaslanmayacak derecede önemlidir. LDP’nin oy pusulasındaki varlığı, gürültülü seçim otobüsleri arasından sızan hoş bir özgürlük tınısıdır. İşte bu yüzden biz LDP olarak bu seçimde Samsun’dan 1919 oy istiyoruz. Samsun’dan gelecek bu işaret fişeği; yunusun özgürlük ışığını, geleceğe taşıyacağının bir delaleti olacaktır. Bize oy verin ki, oyunuz; yeni hiçbir şey söyleyemeyen kitlesel partilere giden on milyonlarca oy arasında değersiz bir küsurat olmak yerine bizimle anlam kazansın, bizi 1919’a bir adım daha yaklaştırsın. Hedef Samsun’da 1919 oy.” dedi

HABER-FOTO: Ayhan GONCA

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL