Yaşam

Ötüken gençleri,bildiri dağıttı !

Ötüken gençleri,bildiri dağıttı !

ötügen

Son günlerde mülteciler tarafından işlenilen asayiş suçlarının artış göstermesi Ötüken Dergisi Samsun Temsilciliği’ne bağlı gençleri öfkelendirdi.

Gençler dün Çiftlik Caddesi üzerine açtıkları stand ile basın açıklaması yaptı ve vatandaşlara konutla ilgili broşür dağıttı.

“SABRIMIZI ZORLUYOR”

Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Ötüken Dergisi Samsun Temsilciliği Lise Teşkilatı adına konuşan Berkehan Yazar, “Yurdumuza vatanlarından kaçarak gelen mültecilerin durumu herkesin malumudur. İlk başta savaştan kaçan insanlar olarak bizlere tanıtıldılar. Ardından üniversitelere sınavsız giriş hakkına sahip oldular. Şimdi ise insanları taciz etmekle kalmayıp; evlerimize dadanıyor, para vermeyenleri türlü şekilde tehdit ediyorlar. Yurdumuzun farklı noktalarında yaşanan tecavüz haberleri bizleri sinirlendiriyor, sabrımızı zorluyor. Ülkemizde vatansız sapık eşkıyalar istemiyoruz! Biz hakkımız olan temiz, ahlaklı, yurtsever bir toplumda yaşamak istiyoruz. Bunu sağlamak içinde yüce Türk milletinden derhal bu insanların geri gönderilmesini talep etmelerini bekliyoruz. Evimize gelen misafirin dahi bir sınırı olurken, zorla evlerimize girilmesine müsaade etmeyeceğiz. Türk toplumunu bu ahlaktan yoksun etnik unsurlardan kurtaracağız. Tanrı Türk’ü korusun ve yüceltsin.” şeklinde konuştu. Onur EMİRZA ky:dengegazetesi.com.tr

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL