SAMSUN&BÖLGE

Ordu Valisi: Çok Sürmez Kollarını Kıracağız!

Ordu Valisi: Çok Sürmez Kollarını Kıracağız!

Bugün yarın onların kollarını kıracağım’

‘Bugün yarın onların kollarını kıracağım’Ordu Valisi Yavuz, “Bu şehirde uyuşturucu ile, madde ile irtibatı olanların, önümüzdeki günlerde göreceksiniz hepsinin eli, kolu kırılacak” dedi

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Gazeteciler Cemiyeti (OGC) tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı. Vali Yavuz, yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla okul önlerinde gerekli güvenlik önlemlerinin alınacağını söyledi. Uyuşturucu ve bağımlılıkla çok net ve kararlı bir şekilde mücadelenin yürütüleceğine dikkat çeken Yavuz, zehir tacirlerine gereken dersin verileceğini söyledi.

KARARLILIKLA YÜRÜYECEĞİZ
Vali Yavuz, çocukları ve gençleri mutlaka koruyacaklarını dile getirerek, şunları kaydetti: “Bunun bütün kamuoyu tarafından bilmesini özellikle istirham ediyorum. Bu şehirde torbacı ya da bilmem neci bunların ellerini, kollarını kıracağız. Açık bir şekilde söylüyorum ki; bu şehirde uyuşturucu ile madde ile irtibatı olanların, önümüzdeki günlerde göreceksiniz hepsinin eli, kolu kırılacak. Bunun başka yolu yok. İnsanımızı zehirleyen bu tacirlere, torbacılara gereken ders mutlak suretle verilecek. Bu alan bizim ihmal edebileceğimiz, müsamaha gösterebileceğimiz bir alan değil. Neslimizi zehirleyen kim varsa bunların hesabını soracağız. O yüzden de önümüzdeki dönemde uyuşturucuyla mücadele bu şehirde kararlılıkla yürütülecek. Çocuk ve gençlerimizi mutlaka koruyacağız. O yüzden okul önlerinde aldığımız tedbirler de bunun bir parçasıdır. Sokak bunun bir parçasıdır. Bu konuda net bir tutum göreceksiniz.”

Vali Yavuz, Ordu’daki güvenlik konseptinin daha görünür hale geleceğini de belirterek, şöyle devam etti: “Elbette bizim sivil, istihbarat, KOM gibi çeşitli halkın tanımadığı birimlerimiz her yerde var. Bu işin ayrı boyutu ama polisin daha ziyade üniforması ile görünür olmasını sağlamalıyız. Buna ilişkin tedbirlerimizi şu anda alıyoruz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL