SPOR YAŞAM

GALATASARAY DERLER ADIMA!

GALATASARAY DERLER ADIMA!

Galatasaray UEFA Avrupa Liği E gurubunda oynadığı ilk maçta,İtalyan Lazio futbol takımını 1.0 yenerek 3 Puanın sahibi oldu.

UEFA Avrupa Ligi E Grubu ilk maçında Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde karşılaştığı İtalyan ekibi Lazio’yu 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ‘Marcao ve Nelsson’un iyi bir ikili olduklarını düşünüyorum. Nelsson’un sağ tarafta daha iyi oynadığı çok açık. Luyndama, Alparslan, Nelsson ve Marcao ile bu seneye tamamlayacağız. Her biri çok iyi işler yapacak oyuncular’ dedi.

Şans diye bir şeyin hayatında olmadığını söyleyen Terim, “Olan birçok şeyi şans diye adlandırabilirsiniz ama hazır olanların şansı bulduğunu düşünüyorum. Gole çok yaklaştık. Başka türlü gol bulabilirdik. Hatta daha fazla da olabilirdik. O gün yediğimiz gollerde, futbolda bu da var demiştik. Bugünü bir şansa, şans golüne bağlamak yanlış olur. Galatasaray bugün sahanın içerisinde İtalya’nın en iyi takımlarından olan Lazio’yu kalesinden oyun kurarak, oyun üstünlüğünü sahada ortaya koyan bir takımdı. Biz bir defa pres ile başlamadık baskı ile başladık. Oyun çıkmalarını, oyunu kurmalarını önledik. Zaman zaman da dar alan çok pres yaptık ve rakibimizi hataya zorladık. Hakkı olanın bir şekilde kazandığını söylersek daha doğru olur” diye konuştu.samsunhaberci.com

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL