SPOR

ONUN ADI ASLAN !

ONUN ADI ASLAN !

 

ONUN ADI ASLAN!YAN BAKILMAZ! 4.2

 

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu 5. haftasında konuk ettiği Fransa’nın Olimpik Marsilya takımını 4-2 mağlup etti ve gruptan çıkmayı garantiledi. Galatasaray’ın gollerini; Alexandru Cicaldau, Sofiane Feghouli ve Ryan Babel kaydederken Marsilya’nın gollerini ise Arkadiusz Milik’ten geldi. Bu sonuçla Aslan, puanını 11’e yükseltti, Fransız temsilcisi ise 4 puanda kaldı ve UEFA Avrupa Ligi’ne veda etti.

 

UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nun 5. haftasında konuk ettiği Fransa temsilcisi Olimpik Marsilya’yı 4-2 yenen Galatasaray, son hafta maçları öncesi gruptan çıkmayı garantiledi.

Nef Stadı’nda yapılan maçın ilk dakikalarında top daha çok konuk takımın kontrolünde kaldı ancak ilk ciddi pozisyonu 11. dakikada sarı-kırmızılı ekip, Mbaye Diagne ile yakaladı. Senegalli oyuncunun şutunda top direkten dönerken Galatasaray, hemen bir dakika sonrasında Alexandru Cicaldau’nun golüyle 1-0 öne geçti. Sağ kanattan Sofiane Feghouli ve DeAndre Yedlin ile etkili olan Galatasaray, 30. dakikada Duje Caleta-Car’ın kendi kalesine attığı golle farkı 2’ye çıkardı.

İkinci yarıda da iyi bir performans sergileyen sarı-kırmızılı ekip, Feghouli’nin 64. dakikada bulduğu golle farkı 3’e çıkardı. Maçın 68. dakikasında Arkadiusz Milik’in attığı golle skor 3-1’e gelirken kalan dakikalarda konuk takım daha baskılı oynadı. Rakibine gol şansı vermeyen ev sahibi takım, 83. dakikada Ryan Babel’in ayağından bulduğu golle bir kez daha 3 fark yakaladı. Bu golden iki dakika sonra sarı-kırmızılılar, Milik’in golüne engel olamadı. Kalan bölümde iki takım da tabelayı değiştirecek golü bulamadı ve maç 4-2 Galatasaray’ın üstünlüğüyle sona erdi.

E Grubu’nda çıktığı 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik alan ve namağlup lider yoluna devam eden Galatasaray, puanını 11’e çıkardı. Bu sonuçla sarı-kırmızılı ekip, grubu ilk 2’de bitirmeyi garantiledi.

“Kupa 2″de gruplardaki ilk 4 maçını da beraberlikle tamamlayan ve ilk kez mağlup olan Olimpik Marsilya’nın ise organizasyona veda etmesi kesinleşti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL