SAMSUN&BÖLGE

NECATTİN DEMİRTAŞ İLKADIM DEDİ!

NECATTİN DEMİRTAŞ İLKADIM DEDİ!

Necattin Demirtaş İlkadım Dedi.

Bir süredir Kamu oyunda,MHP Samsun Milletvekili aday adayı olacağı söylentisi dolaşan,eski İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş yaptığı açıklama ile söylentilere açıklık getirdi.Demirtaş yaptığı basın açıklamasında,Şunları söyledi.!”Çalışma arkadaşlarımlara yaptığımız iştişare sonucu 5 YIL Belediye Başkalığı yaptığım Samsun İlkadım Belediye Başkanlığı için adaylığımın daha verimli ve mantıklı olacağı kanati hakim olduğundan,24 Haziranda yapılacak genel seçimlerde Millet vekili adayı olmak yerine,2019 Mart ayında yapılacak Belediye Başkanlık seçimlerinde aday olmamın siyasi davam ve İlkadım Halkı için daha iyi sonuçlar doğuracaına sonucuna varmış bulunmaktayım.Saygı değer SAMSUN İLKADIM Halkının bilgisine sunulur”dedi.

İlkadım eski Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, milletvekilliği seçimlerinin 24 Haziran’a çekilmesi üzerine ekibi ile milletvekilliği adaylığı için kamuoyu yoklaması yaptığı ve yapılan yoklama sonucunda milletvekililiği değil yeniden İlkadım Belediye Başkanı olmak için çalışma yapma kararı alındığını söyledi

AK Parti ile CHP adaylarının İlkadım İlçesinde ittifak yapması üzerine 2014 yerel seçimlerinde kaybederek belediye başkanlığına veda eden MHP’li Necattin Demirtaş’ın 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçimde milletvekilliği için girişimde bulunup bulunmama konusunda ekibiyle birlikte kamuoyu yoklaması yaptığı belirtilmişti. Demirtaş’ın yapmış olduğu kamuoyu yoklaması sonucunda Samsun halkının kendisini milletvekili olarak değil, yeniden İlkadım Belediyesi’nin başında görmek istediği sonucunun ortaya çıktığını kaydeden Demirtaş, “Halkımız bizi tekrar İlkadım’ın başında görmek istiyor. Bu nedenle yerel seçimlere hazırlığımız devam ediyor” dedi.

Bir oraya, bir buraya aday olan koltuk sevdalısı siyasiler gibi her yere aday olan biri olmak istemediğini ve kendisinin bir duruşu olduğunu kaydeden Demirtaş, “Bizi yıpratmak için başka partilerle temasta olduğumuzu kamuoyunda pompalama derdine giren rakiplerimizi görmekte ve kendilerine gülmekteyiz. Bizim partimiz MHP’dir. MHP ile çıkmış olduğumuz bu yolda MHP ile yolumuza devam edeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın ki, 2019 yılında İlkadım Belediyesi’ni tekrar MHP’ye kazandıracağız. 4 yıldır hizmet alamayan İlkadım’ı yeniden hizmete kavuşturacağız” şeklinde konuştu.

Öte yandan,İlkadım için Belediye başkan adayı olacağını açıklayan”2014 Mart seçimlerinde MHP Canik Belediye Başkan adayı olarak”seçime katılan,Atıf Yiğit’te Bir süre önce İlkadım’da MHP’den Belediye başkan adayı olmak istediğini açıklamıştı.bu durum karşısında Genel merkezin kimi başkan adayı olarak onaylayacağı merak edilir hale geldi.!

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL