GENEL

MUHARREM İNCE:GEL TELEVİZYONA ÇIKALIM.MİLLET OLUP BİTENİ ÖĞRENSİN!

MUHARREM İNCE:GEL TELEVİZYONA ÇIKALIM.MİLLET OLUP BİTENİ ÖĞRENSİN!

Memeleket partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu televizyonda açık oturuma katılmaya davet etti. İnce açıklamasında, “Sayın Kılıçdaroğlu, şimdi ben size bir teklifte bulunayım. Beraber televizyona çıkalım. Neden partiden ayrıldığımı, bir ben anlatayım bir de sen anlat. Bir de millet bunu bir dinlesin. Haydi gel.” dedi.

Memeleket Partisi Genel Başkanı İnce, Muğla’da partisinin il ve ilçe başkanlığını açtıktan sonra Denizli’ye geldi. Merkezefendi ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’ndaki parti hizmet binası önünde parti üyeleri tarafından karşılanan İnce, burada düzenlenen açılış töreninde konuşma yaptı. İnce, Denizli’nin önemli sanayi ve turizm kentlerinden biri olduğunu söyledi. Partisini kuralı bir ay olmasına karşın, 52 ilde örgütlendiklerini belirten İnce, 18 Eylül’de de kurultay yapacaklarını hatırlattı.

DHA’nın haberine göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu televizyonda açık oturuma katılmaya davet eden Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, “Sayın Kılıçdaroğlu, şimdi ben size bir teklifte bulunayım. Beraber televizyona çıkalım. Neden partiden ayrıldığımı, bir ben anlatayım bir de sen anlat. Bir de millet bunu bir dinlesin. Haydi gel. Madem Türkiye’nin ‘demokrat amcası’ sizsiniz. Madem demokrat amcalığa soyundunuz. Haydi, gelin televizyona. Karşılıklı konuşalım. Siz ikna ederseniz oyları siz alın. Ben ikna edersem ben alayım. Ben hazırım.” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL