GÜNDEM SİYASET HABER'LERİ

MUHARREM İNCE: KANITLASINLAR,KENDİMİ ASARIM!

MUHARREM İNCE: KANITLASINLAR,KENDİMİ ASARIM!

Muharrem İnce,”kanıtlasınlar taksim meydanında kendimi asarım“dedi.!

Türkiye’de ana muhalefet partisi CHP’den bir ismin Beştepe’de Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na çıkarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’la gizli bir görüşme yaptığı iddiası farklı açıklamalarla gündemdeki yerini koruyor.

Gazeteci Rahmi Turan, önce gizli tuttuğu o ismin, iki gündür devam eden tartışmalar sonrasında Murarrem İnce olduğunu söyledi.

Bu açıklamanın ardından Muharrem İnce, konunun canlı tartışıldığı TV kanalındaki programda konuşan CHP’li milletvekili Barış Yarkadaş aracılığıyla hakkındaki iddiaya şöyle yanıt verdi: “Kanıtlanırsa Taksim’de kendimi yakarım.”

Sonrasında Muharrem İnce aynı zamanda Twitter hesabından da hakkındaki iddiaları yalanladı. İnce şunları kaydetti: “Şundan herkes emin olsun ki kimsenin yaptığı yanına kâr kalmayacaktır. Ben kendimin ne olduğunu biliyorum. Madem ismimi ortaya attınız, elinizdeki belgeleri de tüm Türkiye ile paylaşmanızı bekliyorum. Bu konu artık benim için siyasi bir konu olmanın çok ötesine geçmiş bulunmaktadır.”
Olağan takvime göre Nisan ayında bir Kongre’ye giderek genel başkan seçimi yapması planlanan CHP’de Muharrem İnce’nin isminin ortaya atılmasının hem İnce hem de parti lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik bir “siyasi operasyon” olduğu yorumları yapılıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL