BİLİM&TEKNİK

MİLLİ DEZENFEKTEN,BOREL RAFLARDA!

MİLLİ DEZENFEKTEN,BOREL RAFLARDA!

Milli dezenfekten Borel raflardaki yerini aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla seri üretimine başlanan ve geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen borlu el dezenfektanı BOREL vatandaştan tam not aldı.Etil alkol, gliserol, bor, aloe vera, lavanta, çay ağacı, yağ ve su karışımıyla üretilen BOREL, antibakteriyel ve antifungal özelliklerdeki çözeltili içeriği sayesinde ellerin nemliliğini koruyor ve cildin tahriş olmasını önlüyor.

Yoğun ilgi gören BOREL, vatandaşların evden çıkmadan daha rahat ve güvenle ulaşabilmeleri için ePttAVM kanalı üzerinden de satışa sunuldu. PTT’nin iştiraki olan ePttAVM’nin Genel Müdürü Hakan Çevikoğlu, yaptığı açıklamada, BOREL’e 2 günde 28 bin sipariş aldıklarını belirterek, şunları dile getirdi: “Satışa çıkardığımız ilk andan itibaren vatandaşlarımız yoğun bir ilgi gösterdi. BOREL’i tüm vatandaşlarımız ePttAVM üzerinden güvenle sipariş edebilirler. 100 ml’lik BOREL’i Enerji Bakanlığı’nın önerdiği satış fiyatı olan 7.45 TL’ye vatandaşlarımız temin edebilirler. Şu an için maksimum 5 adet alım limiti bulunuyor. Aynı şekilde üretim çalışmalarının devam ettiği bilinen 1 ve 5 litrelik BOREL’ler de üretimi tamamlandığında platformumuzda yer alacak.”

Stok sıkıntımız bulunmuyor

Kamu iştiraki olan kuruluşlar Tarım Kredi Market, Toprak Mahsulleri Ofisi, Atatürk Orman Çiftliği, Çaykur gibi işletmelere ait gıda ürünlerini de platformları üzerinden sunduklarını belirten Çevikoğlu, şöyle devam etti: “Vatandaşımızın ne gıda ne de hijyen ürünleri noktasında hiçbir endişesi olmasın. Gıda, dezenfektan, temizlik malzemeleri gibi vatandaşlarımızın özellikle bugünlerde daha fazla ihtiyaç duyduğu her türlü ürün depolarımızda mevcuttur. Stoklarımızda hiçbir sıkıntı bulunmamaktadır. Bu zor günleri evde kalarak daha rahat atlatabilmemiz için de vatandaşlarımıza şunu söylüyoruz, siz evde kalın, biz size ulaştırırız.

PTT Kargo’ya alkış

Hakan Çevikoğlu, bu zor günlerde vatandaşın ihtiyaç duyduğu başta maske gibi gereksinimlerini kapı kapı gezerek evlerine ulaştıran PTT Kargo çalışanlarının büyük bir fedakarlıkla görevlerinin başında olduğunu ifade ederek, “Büyük bir alkışı da PTT Kargo çalışanları hak ediyor. Vatandaşlarımızın sağlığını korumak için onlar her gün yollara düşüyorlar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL