GÜNDEM SİYASET HABER'LERİ

MHP’ye Yoğun Engelli Aday Adayı Müracaatı!

MHP’ye Yoğun Engelli Aday Adayı Müracaatı!

MHP’de aday izdihamı!

Görme Engelli Şaban Yelmenoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun’dan 27. Dönem Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusu yaptı. Yelemnoğlu, parti il binasında yaptığı açıklamada “Ben engelli bir bireyim. Tüm engellilerin sesi olmak için göreve talip oldum” dedi.

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin’in de katıldığı aday adaylığı açıklama programında konuşan MHP 27. Dönem Samsun Milletvekili aday adayı Şaban Yelmenoğlu, “Partimiz Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarında engelli bireylerimizin sesi olabilmek adına bu göreve talip oldum. Biz engelliler toplumda oldukça kalabalık bir sayıya sahibiz. Sayımızın çok olması nedeniyle sorunlarımızda bir o kadar çok. Tüm bu sorunlarımızın çözümü için, engellilerin TBMM’de sesi olabilmek için bu yola çıktım” dedi.

Şaban Yelmenoğlu’nu tebrik eden ve çalışmalarında başarılar dileyen MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, “Partimizde görme engelli bir ağabeyimiz aday adaylığı başvurusu yaptı. Kendisini bu davranışından ötürü ayrıca tebrik ediyorum. Başvuru yapan tüm aday adaylarımıza çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL