GENEL

MHP’li Büyükataman: Acemi İP cambazın ülkede müşterisi kalmamıştır

MHP’li Büyükataman: Acemi İP cambazın ülkede müşterisi kalmamıştır

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, İP’li Meral Akşener’in grup toplantısında yaptığı konuşmalara sert tepki gösterdi. BÜyükataman, “İP cambazı, bugünkü gösterisinde kumpaslarla ve karanlık ilişkilerle dolu siyasi hayatını perdelemek için her zamanki çirkin üslubuyla Sayın Genel Başkanımıza dil uzatmıştır. Bu acemi cambazın ülkede müşterisi kalmamıştır.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, İP Genel Başkanının grup toplantısındaki konuşmaları üzerinde sert tepki gösterdi.

İP Başkanının kendisini eleştiren vatandaşı “Hadi ordan!” diyerek tersleyen ve “Allah’a havale” eden cambazın ortalığı karıştırıp provokasyondaki rolünü ortaya koyduğunu belirten Büyükataman, “Bu cambaz, provokasyonda vardır ancak milletin gönlünde yoktur.” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ın açıklaması şu şekilde;

“Geçmişi ve bugünü kapkaranlık bir leke olan İP cambazı, bugünkü gösterisinde kumpaslarla ve karanlık ilişkilerle dolu siyasi hayatını perdelemek için her zamanki çirkin üslubuyla Sayın Genel Başkanımıza dil uzatmıştır. Bu acemi cambazın ülkede müşterisi kalmamıştır.

Cumhurbaşkanlığı adaylığını Kılıçdaroğlu’na kaptırmanın vermiş olduğu acılarla boğuşan İP cambazı; hepten şirazeyi kaybetmiş, ülkeyi yöneteceğim diyerek çıktığı yolda sözde CHP’ye, gerçekte Türkiye düşmanlarına ettiği hizmeti millete nasıl anlatacağının derdine düşmüştür.

Nerelerde dolaştığı belli olmayan İP cambazı “Çok gezenin ayağına çok çamur bulaşır.” sözünün canlı örneğidir. Kameralar olmadan gezdiği karanlık mahfillerde ayağına bulaşan çamurları, esnaf ziyareti bahanesiyle memlekete yaymaya çalışmaktadır.

Kendisini eleştiren vatandaşı “Hadi ordan!” diyerek tersleyen ve “Allah’a havale” eden cambazın ortalığı karıştırıp aracına binerek araziye uyması provokasyondaki rolünü ortaya koyduğu hâlde o hâlâ mağduru oynamakta, gerçekte hem suçlu hem güçlüyüm diye avaz avaz bağırmaktadır.

Koltuk sevdası sebebiyle memleketi yangın yerine çevirmekten çekinmeyen, PKK’nın siyasi uzantılarıyla CHP üzerinden pazarlığa girişip anayasaya yapmaya kalkacak kadar gözü dönen bu cambazın Sayın Genel Başkanımıza koltuk üzerinden söz söylemesi basit bir komedyadır.

Büyük Türk milleti; kendisi için irade ortaya koyanı, müreffeh yarınları için ömrünü vereni de millet düşmanlarıyla birlik olup millete tuzak kuranları da gayet iyi bilmektedir. Bu cambaz, provokasyonda vardır ancak milletin gönlünde yoktur.”ky:turkgun.com

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL