yazarlar

MHP NEDİR?

MHP NEDİR?

Saygıdeğer okuyucularım,bugünkü yazımızın konusu,”nedir MHP?

Bazı arkadaşlarımız bize soruyor!nedir MHP?bize bu soruyu Soran,değerli kardeşlerime cevabımız şöyle olacaktır!.” MHP bizim için bir siyasi arena değil, bir davanın adıdır. Biz kendimiz için MHP’de bir “kariyer planlaması” yapmayı zül addederiz. MHP kişisel beklentilerin, kariyer planlamalarının zemini değildir. O bizim kutsal davamızın siyasi karargâhıdır. Bizim aklımızdan “MHP bana ne verebilir?” sorusu geçmez. Biz “MHP’ye neler verebiliriz?” geleneğiyle yetiştirildik. Bu davaya canlarını, gençliklerini,
istikballerini veren binlerce ülkücü bunun delilidir.
Bu sebeple, MHP’de ayrıntılarda yaşanan farklılıklar esası değiştirmez. Her MHP’li büyük Türkiye, müreffeh bir ülke, Türk-İslam dünyasına öncülük edecek bir millet hayalleri ile sahiplenir davasını. Kimin hangi listeyi, hangi başkan adayını desteklediği sadece seçim zamanı önemlidir. Sonrasında biz yine aynı davanın omuz omuza yürüyecek neferleriyiz.
Esasen MHP’lilerin zaten kıt olan kaynaklarını, zaman ve imkânlarını “iç hesaplaşmalara” harcamak gibi bir lüksleri de yoktur. Hem Sakarya hem de Türkiye bizim bilgi ve birikimimize, tavrımıza ve tarzımıza ihtiyaç duyarken zamanımızı günübirlik çekişmelerle heder edecek değiliz. Esas olan MHP ve Ülkücülük davasıdır. O halde,kimse bizlerden Klasik düzen partilerinin tutum ve davranışlarını beklemesin“kalın sağlıcakla.sevgi ve saygılarımızla.A.Kartal.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL