SİYASET HABER'LERİ

MHP MİTİNGİ ENGELLENMEK İSTENDİ!

MHP MİTİNGİ ENGELLENMEK İSTENDİ!

trabzon

Taraf’ın haberine göre, AKP’li belediyelerin Trabzon’da başka bir skandala imza attığı ortaya çıktı. MHP Trabzon Milletvekili adayı Koray Aydın, miting yapılacakları gün, AKP’li Araklı ve Arsin belediyelerinin, “Bugün evinizden çıkmayın, sel felaketi olacak” şeklinde anons yaparak insanların mitinge gitmesini engellenmek istediğini söyledi. MHP lideri Devlet Bahçeli’nin yaptığı Trabzon mitinginde skandal olaylar yaşandığı ortaya çıktı. Trabzon milletvekili Koray Aydın dün gazetecilerle yaptığı basın toplantısında, miting yapılacağı gün AKP’li belediyelerin anonslarla vatandaşların mitinge gelmesini önlemek istediklerini söyledi.

ANONS VE KONSER ENGELİ

AKP’nin seçim çalışmalarında saldırgan bir tutum izlediğini söyleyen Aydın, “Araklı ve Arsin belediyeleri mitingin yapılacağı gün evlerinizden çıkmayın sel felaketi olabilir diye anons yaptı. Aynı gün beşikdüzü belediyesi de bir konser organize etti ve vatandaşların mitinge gelmelerini konserle engellenmek istendi.

AKP’de ‘devlet benim istediğim gibi at oynatırım’ anlayışı hakim” diye konuştu. Seçim çalışmalarında yaşanan skandalların bununla da bitmediğini söyleyen MHP’li Aydın, AKP’nin propaganda TIR’ında kullanılan elektriğin MOBESE kamerasından alındığını söyledi.

MOBESE kamerasının elektriğinden yararlanmanın doğru olmadığını belirten Aydın, şöyle devam etti: “Size soruyorum bu haram değil mi? MOBESE kamerasının elektriğini kullanmak kul hakkı değil mi ? Olmayacak şeylerle karşı karşıya kalıyoruz. Buna rağmen MHP’nin oyları yükseliyor. AKP’ninki düşüyor.”HABERİN CEVABI İÇİN TIKLA

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL