SAMSUN&BÖLGE

MENTEŞOĞLU DUALARLA ANILDI

MENTEŞOĞLU DUALARLA ANILDI

MENTEŞOLU
Samsunspor’un Efsane başkanı,Hasbi Menteşoğlu kabri başında dualarla anıldı.

Samsunspor kulübü yönetim kurulu Başkanı Merhum Hasbi Menteşoğlu ölüm yıldönümü nedeniyle Samsunspor tarafından hazırlanan anma etkinliği ile….

Samsun’un Çarşamba ilçesi Göceli mezarliğindaki kabri başında dualarla anıldı.

MERHUM HER İKİ BAŞKANADA DUALARLA ANILDI
Samsunspor kulübü yönetim kurulu Başkanı Merhum Hasbi Menteşoğlu başkanlığı döneminde futbol oynayan Kasım Çıkla ile Mustafa Sinecek Samsunspor kulübü adına kabrine çelenk bıraktı ve ardından dualar okundu. Çarşambaspor yönetim kurulu başkanı olarakta görev yapan merhum Ahmet Menteşoğlu Kabri başında günün anlamıyla ilgili bir konuşma yapan Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak, “Bir zamanlar Çarşambaspor’da futbol oynarken bizelere kulüp başkanı olarak görev yapan Sayın merhum Başkanımız Ahmet Menteşoğlu ve Samsunspor kulübü yönetim kurulu Başkanı Merhum Sayın Hasbi Menteşoğlu rahmetle anıyorum. Mekanı cennet olsun ve katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum “dedi.

MERHUM BÜLENT SEMİZOĞLU’DA UNUTULMADI
Son olarak Samsunsporda yine Kulüp Başkanı olarak görev yapan Mehum Bülent Semizoğlu da kabri başında dualarla anıldı, anma programına Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Atın Karşıyaka Belediyeevleri Spor Kulübü Başkanı Mithat Kurumahmutoğlu İkinci Başkan Gülderen Semizoğlu, Samsunsporun Alt Yapısı sorumlusu Teknik Direktör Mehmet Ali Çınar, Samsunspor Kulüp Müdürü Metin Koçer,samsunspor U21 Teknik Sorumlusu İmdat Aslan ve Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü İlkay Aydın’ın yanı sira sevenleri katıldı.ky:dengegazetesi.com.tr
Köksal ÖNER

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL