YAŞAM

MECLİSTE 3600 MESAİSİ BAŞLIYOR!

MECLİSTE 3600 MESAİSİ BAŞLIYOR!

Milyonlarca Memur veMemur emeklisinin 4 göz le beklediği 3600 ek gösterge mesaisi meclis gündemine gelmek için 10 Mayıs’ı bekliyor Memur-sen Genel başkanı Ali Yalçın gündem için 10 Mayıs ayını işaret etti.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 3600 ek gösterge konusunda yürüttükleri çalışmalara ilişkin açıklamada bulundu. Yalçın, “10 Mayıs’ta üçüncü toplantımız gerçekleşecek. O zamana kadar 12 ayrı bakanlıkla bir araya gelme süreci olacak. Bu süreçte hizmet kollarımıza ilişkin teknik ekiplerimiz Çalışma Genel Müdürlüğü ile bir araya gelecek. 3600 ek gösterge ve ek göstergelerin yeniden düzenlenmesi konusunda kendi cephemizden katkı sunmuş olacağız” ifadesini kullandı

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 3600 ek gösterge konusunda yürüttükleri çalışmalara ilişkin açıklamada bulundu.

Yalçın, Şırnak’ta bir otelde düzenlenen Memur-Sen teşkilat buluşması toplantısında yaptığı konuşmada, 30 yıllık tarihin destansı mücadelelerle dolu olduğunu belirterek,Anadolu’da kabul görmüş değerleri baş tacı ettik, milletle kavga etmedik. 30 yıllık mücadelemizde halkımıza şaşı bakmadık, inancını karşımıza almadık” dedi.HABERİN DEVAMI..

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL