SAMSUN&BÖLGE

Korgan İslamdağ Yolu İhaleye Çıkıyor

Korgan İslamdağ Yolu İhaleye Çıkıyor

Yapımı Yılan hikayesine dönen,Korgan İslamdağ yolu ihaleye çıkıyor.

Yapımı yılan hikayesine dönen islamdağ Korgan yolunun yapılması için ihaleye çıkılıyor.Yolla ilgili açıklama yapan,Ordu Milletvekili,Ergün Taşçı “yarım kalan yol Haziran ayı içersinde ihaleye çıkacak,inşallah bir aksilik olmazsa ihale Haziran ayında yapılacak,2019 yılında bölge halkı yolu kullanmaya başlayacak”diyerek”bu yol korgan ve yöre için çok önemli zira Korgan yol konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyor”diyerek işin takipçisi olacaklarını belirtti.

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, 16 kilometrelik Fatsa – İslamdağ – Korgan Yolu’nun geri kalan 8 kilometrelik kısmının 16 Haziran 2016 tarihinde ihaleye çıkacağını söyledi.

16 kilometrelik Fatsa – İslamdağ – Korgan Yolu’nun 8 kilometresinin yapıldığını geri kalan kısmının ise 16 Haziran 2016 tarihinde ihaleye çıkacağını ifade eden Taşçı, şöyle konuştu: “Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım beyin yolun ihaleye çıkarılmasında büyük desteği oldu. Bizlerde yolun geri kalan kısmının ihaleye çıkarılması için sürekli takipte olduk. Ekip çalışmasının sonucunda nihayete erdik. İhalede herhangi bir sorunun oluşmaması durumunda yoldaki çalışmalar en geç Temmuzda yeniden başlayacak.”

AK Parti Korgan İlçe Başkanı Eyüp Karabayrak ise yolun ihaleye çıkarılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL