GENEL

Kemal Vehbi Gül: “A Takımı Davasına Bende Müdahilim”

Kemal Vehbi Gül: “A Takımı Davasına Bende Müdahilim”

Kemak Vehbi Gül: “A takımı davasına Bende Müdahilim”dedi..Samsun eski Belediye Başkanı,Efsane İsim Yaptığı açıklama ile “Bu Olayda büyük vurgun yapılmıştır” diyerek “yılan hikayesine” dönen davaya kendisininde müdahil olacağını belirten açıklaması,Samsun’da büyük heyacan yarattı!

Avukat Vehbi Gül, “A Takımı davasının Yargıtay Başsavcılığı’nın itirazıyla yeniden açıldığını belirterek, “Ben de müdahilim” dedi.

SAMSUNSPOR’A BAĞIŞ DİYEREK VURGUN

Eski Samsun Belediyesi Başkanı Kemal Vehbi Gül, ‘A Takımı’ davasının Yargıtay Başsavcılığı’nın itirazıyla yeniden açıldığını belirterek, ”Maalesef Samsun’da ihalelerde vurgunlar oldu. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nin işi bilememesinden o dava kapanmıştı. Yeni davaya da müdahil olacağız. Samsunspor’a yardım bahanesiyle Samsun’daki bütün akaryakıt istasyonlarından kanuna aykırı olduğu gerekçesiyle aşırı miktarda paralar alınmasıyla ilgili bir dava. Benim avukatı olduğum benzinliğin sahibinden de para istendi. O dönem parayı veren düdüğü çaldı. İhalelerde büyük vurgunlar vuruldu” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL