GENEL SAMSUN&BÖLGE Yaşam

Kazım Yılmaz,dan “şehit ailelerine” yemek

Kazım Yılmaz,dan “şehit ailelerine” yemek

denge
Yılmaz Tarım Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı ve iş adamı Kazım Yılmaz, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi’ni Midilli Restorant’ta onuruna verilen bir yemekte ağırladı.

Yılmaz, “Şehit ailelerimizin yanındayım” dedi.
Yılmaz Tarım Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı ve iş adamı Kazım Yılmaz, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var ile üyelerini Midilli Restorant’ ta onuruna verilen bir yemekte ağırladıklarını söyledi.

ŞEHİT AİLELERİMİZİN YANINDAYIM
Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var ile üyelerinin onuruna yemek veren ve işleri nedeniyle yurt dışında bulunan Kazım Yılmaz, “Bu vatan uğuruna canlarını seve seve veren mehmetciklerimizin geride gözü yaşlı olarak bırakmış oldukları ailelerimizin yanındayım. Ben bu günler için varım ve var olmaya da devam edeceğim. Şehitler vurulunca değil unutulunca ölür. Bu duygu ve düşüncelerimle şehitlerimize Allah’tan rahmet geride bırakmış oldukları kederli ailelerine baş sağlığı diliyorum. Şehit aileleri bizim baş tacımızdır” diye konuştu.

ŞEHİT AİLELERİNDEN YILMAZ’A TEŞEKKÜR
Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var ise, “Midilli Restorant’ta verilen yemekte bizleri ağırlayan Yılmaz Tarım Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı ve iş adamı Kazım Yılmaz beyefendiye mehmetciklerimizin geride gözü yaşlı olarak bırakmış oldukları aileleri adına sonsuz teşekkür ediyorum”dedi. Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner de, “Şehit ailelerine bu güzel duyarlılığından dolayı iş adamı Kazım Yılmaz beyefendiyi kutluyorum. Bu gibi duyarlı iş adamları az bulunur, o nedenle Allah Kazım Yılmaz’ı başımızdan eksik etmesin”diye ifade etti.
Midilli Restorant ı gezen şehit aileleri hayran kaldıklarını belirtti.

Köksal ÖNER
RESİMALTI:
MİDİLLİ RESTORANTIN ÖNÜNDE HATIRA FOTOĞRAFI…Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, Derneğin Basın Sözcüsü Köksal Öner ve yönetim kurulu Üyeleri ile birlikte Midilli Restorant’tan ayrılırken, günün anısına toplu halde hatıra fotoğrafı çektirdiler.ky:dengegazetesi.com.tr

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL