SPOR

Kaymak: Samsunspor’un 6 milyon Liraya İhtiyacı Var

Kaymak: Samsunspor’un 6 milyon Liraya İhtiyacı Var

Samsunspor’un 600000 milyona ihtiyacı var.

Samsunspor’un ekonomik gerçeklerini devre arası yaklaşırken Samsun Valisi Osman Kaymak açıkladı. Vali Kaymak, ‘Para olmayınca iş olmuyor. Biz burada millete makam vermiyoruz yani. Parası olan konuşsun. Getir parayı, başkanlığı size verelim. Takımın bu durumdan çıkması için yaklaşık 6 milyon TL’ye ihtiyacı var’dedi.

Vali Kaymak açıkladı… 6 Milyon TL’ye ihtiyaç var

PARASI OLAN KONUŞSUN

Samsunspor’da devre arası yaklaşırken ekonomik boyutlar bir bir ortaya çıkıyor. Samsun Valisi Osman Kaymak’ta, Eskişehirspor maçı sonrası alınan kötü sonuçtan dolayı kahrolduklarını söyledi. Takımın 6 milyon TL’ye ihtiyacı olduğunu belirten Vali Kaymak, “Para olmayınca iş olmuyor. Başkan Erkurt Tutu da çok üzgün durumda. O da, ‘Efendim birisi varsa gelsin alsın’ diyor. Biz burada millete makam vermiyoruz yani. Parası olan konuşsun. Getir parayı, bu başkanlığı size verelim. Şu anda takımın bu durumdan çıkması için yaklaşık 6 milyon TL’ye ihtiyacı var. Süper Lig hedefimiz vardı çok kötü gidiyoruz. 3-4 maç galip gelindiğinde üst sıraların yakalanacağı söylendi.
BİR YOL ALAMADIK

Vali Kaymak ayrıca,”Şu anda kaybedilmiş bir şey yok. Zaman hala var ama bir şey yapılması lazım. Samsun büyük bir şehir. Merkezde ve şehir dışında bu işi yapacak zenginlerimiz var. O anlamda birilerinin sahip çıkması lazım. Bizim de güvenebileceğimiz bir isim çıkarsa Erkurt Bey’in iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Kendisi iyi ve işine düşkün bir arkadaş ama sonuç kötü. Bazen de ‘Bu topu ben mi oynayacağım?’ diyorsunuz. Bu takım aslında bunları hak etmiyor. Takım daha iyi oynayabilir. Bir yerde bir şey var ama benim uzmanlık alanım değil. Samsunspor ile ilgileniyoruz ama bir yol alamadığımızı da kabul etmek lazım” diye konuştu.Habarin kaynağı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL