GÜNDEM HABER

KAYAHAN HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU!

KAYAHAN HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU!

kayahan

Kanser hastalığı nedeniyle yaklaşık 1 haftadır hastanede tedavi olan Kayahan sabah saatlerinde hayatını kaybetti. İlk kez 1990 yılında yumuşak doku kanserine yakalanan Kayahan, 2005 yılında 2. kez aynı kansere yakalandı, 2014 yılında 3. kez hastalığı tekrar eden Kayahan, kanser tedavisi görüyordu.

CENAZE TÖRENİ YARIN

Yarın 10.30′da CEMAL REŞİT REY’de TÖREN VAR! CENAZE ÖĞLE VAKTİ TEŞVİKİYE CAMİİ’nden kaldırılacak… Kayahan’ın vasiyeti gereği deniz gören bir yere defnedilmek istediği için Kanlıca Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi. Ayrıca sanatçının ailesi cenazeye çelenk göndermek isteyenlerin, çelenk yerine Mehmetçik Vakfı’na bağış yapmalarını istedi. Kayahan bütün konserlerinde satılan hediyelik eşyalarının gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışlıyordu.

“HAKKINIZI HELAL EDİN” DEMİŞTİ

Kayahan, Nilüfer ile 14 Şubat’ta verdiği konserde “Benden size hakkım helal, siz de hakkınızı helal edin. Yakında daha rahat kalkacağım günler olacak. Hayal edin, hayal ettiğiniz sürece yaşarsınız” sözleri hem eşini hem de meydanı dolduran sevenlerini ağlatmıştı.

SABAH SAATLERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Ünlü Sanatçı Kayahan’ın ölümüyle ilgili bir süredir tedavi gördüğü hastaneden yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, “Küçük hücreli akciğer kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören ünlü sanatçı Kayahan, sabah saatlerinde hayatını kaybetti” denildi.

66 yaşındaki ünlü sanatçının tedavisini yürüten Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Gökhan Demir, “Kayahan 1,5 yıldır ileri evre küçük hücreli akciğer kanseri nedeniyle hastanemizde tedavi görüyordu. İlk dönemde tedaviye çok iyi cevap vermesine rağmen, son dönemde tedaviye gelişen direnç, hastalığın yaygınlaşması ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle maalesef kendisini kaybettik” dedi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL