GÜNDEM

İstanbul Selle Boğuşuyor!

İstanbul Selle Boğuşuyor!

İstanbul Selle Boğuşuyor!

İstanbul’da aniden bastıran sel hayatı olumsuz etkiledi. Araçlar yollarda mahsur kaldı, vatandaşlar zor anlar yaşadı.

İstanbul sele teslim oldu

İstarbul’da aniden bastıran sel hayatı olumsuz etkiledi. Araçlar yollarda mahsur kaldı, vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Sel, araçları sürükledi

Şiddetli yağışın etkisi ile meydana gelen sel suları yolları kapladı araçları sürükledi.
Kent genelinde etkili olan ve aniden bastıran şiddetli yağış, beraberinde olumsuzlukları da getirdi. Gaziosmanpaşa ve çevresinde birçok iş yerini su bastı, rögarlardan fışkıran sular yolları kapladı. Bazı araçlar şiddetle akan suların etkisi ile Yenibosna’da bir alt geçitte sürüklendi. Hurdaya dönen araçlar için kasko firmaları ödeme yapmazsa tek çareleri hurdacıya satmak olacak.

Gayrettepe Metro İstasyonu sular altında

İstanbul’da etkili olan aşırı yağış nedeniyle Gayrettepe Metro İstasyonu sular altında kaldı. Merdivenlerden akan yağmur suları, istasyonda bulunan vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Sabah saatlerinde etkili olan yoğun yağış hayatı felç etti. Gayrettepe Metro İstasyonu şiddetli yağışın etkisiyle sular altında kaldı. Metroya inen merdivenlerden akan sular istasyonda bulunan yolculara zor anlar yaşattı.

Tarihi Kapalıçarşı sular altında

Tarihi Kapalıçarşı’nın bazı kısımları etkili olan şiddetli yağış nedeniyle sular altında kaldı. İstanbul’da hurdacı sabah saatlerinde etkili olan şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor. Yoğun yağış yerli ve yabacı turistlerin sıklıkla ziyaret ettiği tarihi Kapalıçarşı’ya da zarar verdi. Tarihi çarşının tavanından sular aktı. Yoğun yağış nedeniyle çarşısının bazı bölgelerini sular bastı.

Haberi kaynağı için tıklayın

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL