GENEL

İMPLANT TEDAVİ FİYATLARI

İMPLANT TEDAVİ FİYATLARI

imlant

Tek diş üzerinden fiyatların 1.000 TL’den başladığı tedavide diş sayısı, yerli veya yabancı

Çağımız, artık ağız sağlığının toplumsal bakış altında daha çok önem verilmesi yönünde bir algıya sahip bu nedenle dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de de implant fiyatlar önemini koruyor.

Tek diş üzerinden fiyatların 1.000 TL’den başladığı tedavide diş sayısı, yerli veya yabancı marka seçimi, kron köprü, diş çekimi, muayene ve diğer uygulamalar dahil edildiğinde toplam rakam 60.000 TL’ye kadar çıkabilmektedir. Kesin rakamın ortaya çıkması için, ilk muayene görüşmesinden çıkacak sonuca bakılmalıdır.

Diğer yandan işçilik, test veya testler, SGK’nın tedaviyi karşılaması gibi durumlarda indirim veya artışın nedenleri arasında yer alır. Ayrıca Türk Diş Hekimler Birliği düzenli olarak her yıl için tarife yayınlamaktadır.

2015 Yılı için açıklanan tarife Supperiostal İmplant 876 TL – Kemik İçi İmplant 606 TL – Tek Köklü Diş İçin Reimplantasyon 384 TL – Çok Köklü Diş İçin Reimplantasyon 400 TL – İmplant Destekli Hareketli Protezler 1.319 TL

İmplant Fiyatlarında 2014 yılına göre % 20 oranında bir artışın söz konusu olduğu açıklanan tarife ile açıkça görülüyor. 2014 yılında kemik içi implant tedavisi ücreti 509 TL idi.

Haberin kaynak adresi:http://www.implantfiyatlari.web.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL