İlkadım’da “Doğum Günü” Kana Bulandı!

Samsun’da Doğum günü kutlaması kana bulandı! Samsun Haberci; Samsun’da çocuğunun doğum günü partisinde silahını kurcalayan bir kişi yanlışlıkla annesi ve eşini vurdu Samsun’da doğum günü kutlaması kanlı bitti Olay, Samsun’un..

İlkadım’da “Doğum Günü” Kana Bulandı!
Yayınlanma: Güncelleme: 386 views

Samsun’da Doğum günü kutlaması kana bulandı!

Samsun Haberci; Samsun’da çocuğunun doğum günü partisinde silahını kurcalayan bir kişi yanlışlıkla annesi ve eşini vurdu

Samsun’da doğum günü kutlaması kanlı bitti
Olay, Samsun’un İlkadım İlçesi Baruthane Mahallesi’nde dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.İ.(25) çocuğunun doğum günü kutlaması sırasında evlerinde av tüfeğini kurcalarken tüfek birden ateş aldı ve annesi K.İ. (58) ile eşi Y.İ.’yi (22) bacaklarından yaraladı. Hafif yaralanan aile fertleri kendi imkanlarıyla Samsun Gazi Devlet Hastanesine gitti.

Olay polise intikal edince aile, Canik İlçesi’nde sokakta yürürken kendilerine bir otomobilden ateş açıldığını söyleyip olayı gizlemek istedi. Ancak, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri yaptıkları araştırma sonucu olayın evde kazara meydana geldiğini tespit etti ve S.İ.’yi hastanede gözaltına aldı.

Polisteki işlemleri tamamlanan S.İ. Samsun Adliyesine sevk edilirken, savcıya verdiği ifade sonrası serbest bırakıldı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.