BİLİM&TEKNİK

Huavei P7-L10

Huavei P7-L10

huwaei

Ultra İnce Kusursuz Tasarım
Huawei ascend p7 6,55 inca tasarımı metalik yan yüzeyleri ile akıllı telefon tasarımda size mükemmelliği sunuyor.5” ekran boyutu ile geniş ekran keyfi yaşatırken ince tasarımı ile aynı zamanda tek elle kullanım imkanı sunuyor.Huawei Ascend p7 şıklık ve ergonomiyi sizin için bir araya getiriyor.
Huawei P7 Siyah Cep Telefonu
Onunla Hiçbir Anı Kaçırmayın!
13 megapiksel arka ve 8 megapiksel ön kamerası ile size kusursuz fotoğraflar ve selfie ler sunuyor. Telefonunuzun tuş kilidi kapalıyken ses tuşlarına iki dea arka arkaya basarak anlık fotoğraf çekme imkanı sunan Huawei Ascand P7 ile hiçbir anı kaçırmayacaksınız. Az ışıkta bile fotoğraflarınız artık çok daha net ve canlı olacak.
Huawei P7 Siyah Cep Telefonu
Şarjınızı Artık Düşünmeyin
Huawei Ascend P7 güçlü bataryası ile size daha uzun pil ömrü sunuyor. Şarjınız %10’a düştüğünde güç koruma modu etkin hale gelerek şarjınızda sorun oluşturacak programları kapatıp kalan şarjınızın 24 saat (test verisidir) kullanılabilmesini sağlıyor. İçerisinde yer alan termal jel teknolojisi ile telefonunuzda ısınma sorunu artık yaşamayacaksınız. Huawei Ascend P7 sizi en yeni teknoloji ve kusursuz tasarımla buluşturuyor.samsunhaberci.com

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL