MAGAZİN

Haydar Baş:Türk Milleti Büyüklüğünü Gösterdi

Haydar Baş:Türk Milleti Büyüklüğünü Gösterdi

 

Haydar Baş’tan 15 Temmuz mesajı.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, 15 Temmuz hain darbe girişiminin üçüncü yıldönümü münasebetiyle yazılı bir basın açıklaması yaptı.

15 Temmuz 2016 günü Türk milletinin birlik ve beraberlik içerisinde kahramanca koymasıyla FETÖ terör örgütünün kendi günahlarında boğulduğunu ifade eden Prof. Dr. Haydar Baş mesajında şunları kaydetti: “20 yıldan fazladır mücadele ettiğim Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), 15 Temmuz 2016’da insan haklarına, demokrasiye ve devlet düzenine karşı kast etmiş, milletimizin tanklara ve mermilere gövdesini siper eden kahraman duruşu ile hain planlar etkisiz hale getirilmiştir. 15 Temmuz günü Türk milletinin azmi ve kararı örgütü kendi günahlarında boğmuştur.

Türk milleti büyüklüğünü gösterdi

Zafer millet iradesinin, yani demokrasinindir.

Atatürk’ün önderliğinde bir bilek, bir yürek olarak Kurtuluş Savaşı’nı kazanan Türk milleti bugün de FETÖ’ye karşı aynı birliği sergiledi.

Tarih şahittir ki, Türkler bağımsızlıklarına, vatanlarına, bayraklarına ve namuslarına uzanan ellere karşı hangi olumsuz şartlar içinde olurlarsa olsunlar, bir ve beraber hareketi, savunmayı başaran özel bir millettir.

Dış mihraklar da destekledi

Temennimiz, dış mihrakların da desteği ile denenen FETÖ darbe kalkışmasının bir benzeri daha yaşanmasın.

Bunun için 20 yıldır milletimizi ve devlet iradesini uyardığımız bölücü FETÖ’ye karşı ayık olmaya, bir daha tehdit içerecek hale gelmemesine dikkat etmeye mecburuz.

Allah, Türk miletini ve de devletini korusun.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL