GENEL

HAYDAR BAŞ : ÖĞRETMEN’LER MİLLİ EKONOMİ MODELİNİ OKUMALI

HAYDAR BAŞ : ÖĞRETMEN’LER MİLLİ EKONOMİ MODELİNİ OKUMALI

haydar

Evlatlarına ders anlatırken, bakkalın veresiye defterini, oğlunun yırtık ayakkabısını düşünen bir öğretmen elbette kendinden beklenileni veremeyecektir. Burada sorumluluk devlete aittir

SADECE KONUŞMAK YETMEZ
1981’den beri 24 Kasım Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Bu kutsal vazifeyi icra ederken bir gün hatırlara gelen öğretmenlerimizin ne yazık ki, bir güne sığmayacak dertleri sadece konuşulmakla kalmaktadır. Bir eğitim sendikasının yayınladığı ankete göre, öğretmenlerimizin yüzde 69’u mesleklerini bırakmayı düşünmektedir. Yüzde 73’ü gelirlerinin yetersiz olması sebebiyle mesleklerine motive olamadıklarını belirtmiştir.

ÖĞRETMENLER MEM’İ OKUMALI

Biz, geçim sıkıntısından yorularak mesleklerini bırakmayı düşünen meslektaşlarımızdan Milli Ekonomi Modeli’ni okumalarını istiyoruz. Rusya’yı ayağa kaldıran bu model, ülkemiz insanından, sizin gibi okumuş aydın kesimden dahi gizlenmeye çalışılmaktadır. Burada yapmanız gereken halinden şikâyet eden ama mevcut şartlarda daha iyisine ulaşmasına imkân olmayan sizlerin, dünyaya mâl olmuş bu modeli ‘devlet’ten istemenizdir.

Prof. Dr. Haydar Baş’ın köşeyazısı..OKUMAK İÇİN TIKLAYIN.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL