SPOR

GALATASARAY FATİH TERİM’İ KONUŞUYOR!

GALATASARAY FATİH TERİM’İ KONUŞUYOR!

Burak Elmas yönetiminin idari yönden ibra edilmemesi üzerine,Yeniden Seçim sürecine giren Galatasaray’da flaş gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray’da 5.inci Fatih Terim dönemi tekrar konuşulur hale geldi.

Galatasaray’da seçim sürecine girilmesi ile birlikte flaş gelişmeler yaşanıyor. Seçime girmeyi düşünen Dursun Özbek ve Abdurrahim Albayrak, birleşme sağlarlarsa sarı kırmızılılarda 5. Fatih Terim dönemi başlayabilir.

Özbek ile Albayrak’ın birleşmesi halinde seçimdeki dengeler değişecek gibi görünüyor. İkisinin de gönlünde yatan hoca Fatih Terim. 68 yaşındaki teknik adam, seçimi Özbek’in kazanması halinde 5. kez Galatasaray’ın başına geçebilir. İkilinin son buluşması ise 1 ay sürmüştü

Galatasaray ‘da en çok merak edilen konulardan biri de seçilecek yeni başkanın, futbol takımının başına kimi getireceği. Dursun Özbek ve Abdurrahim Albayrak ikilisinin birleşme kararı verdiği iddia edilirken, her ikisinin de Fatih Terim’le çalışmak istiyor olması, ibreyi yine tecrübeli hocaya doğru çeviriyor. Hatırlanacağı üzere Dursun Özbek, başkanlığı döneminde Igor Tudor’u 6 ayda gözden çıkarırken; 18 Aralık 2017’de sürpriz bir şekilde erken seçim kararı almış, 3 gün sonra yani 21 Aralık 2017’de ise 4. Fatih Terim dönemini resmen ilan etmişti. Ancak hiç beklemediği erken seçim yenilgisi, 20 Ocak 2018’de Dursun Özbek ile Galatasaray’ın yollarını ayırmış, Terim ile çalışma sırası Mustafa Cengiz’e geçmişti.HABERİN DEVAMI..

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL