HUKUK&POLİSİYE YAŞAM

Eren Bülbül’ün Annesinden Kınama: Sakın yanıma gelmesimler!

Eren Bülbül’ün Annesinden Kınama: Sakın yanıma gelmesimler!

Şehit,Eren Bülbül’ün Annesi CHP ye oğlunun isminin bir Parka verilmesini engelleyen CHP VE HDP ye sert tepki gösterdi! özellikle “CHP yanıma yöreme gelmesinaçıklaması yaptı.

CHP ve HDP ortaklığıyla Mersin’de bir parka şehit Eren Bülbül’ün isminin verilmesin engellenmişti. Özellikle CHP’ye sert tepki gösteren Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül, “Ramazan ayımızı zehir etti. O kişiler sakın benim yanıma gelmesinler. Yazıklar olsun, Bu mübarek günlerde bu olay canımı çok yaktı. Onlar evlat acısını bilmezler” dedi.  

Mersin’de Akdeniz Belediye Meclisi’nde, şehit Eren Bülbül’ün Huzurkent’teki bir parka adının verilmesini içeren önergenin CHP, HDP ve Emek Partisi oylarıyla reddedilmesine tepkiler sürüyor.

Eren Bülbül’ün Trabzon’da yaşayan annesi Ayşe Bülbül, oğlunun isminin parka verilmesine karşı çıkan HDP ve CHP’lilere tepki göstererek, şunları söyledi: “HDP, CHP oğlumun adını yaşatmamak için mücadelelerini sürdürüyorlar.

Onlar mahcup olacakları yerde şehidin ismini vermeye karşı duruyorlar. Benim evladım 15 yaşında şehit oldu. Asker olmayı isterken onu şehit ettiler. Şehit edenler şimdi de adını yaşatmak isteyenlere karşı mücadele veriyorlar.HABERİN DEVAMI…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL