SAMSUN&BÖLGE

EKMELETTİN İHSANOĞLU SAMSUN’DA

EKMELETTİN İHSANOĞLU SAMSUN’DA

samsun

Başta MHP,CHP olmak üzere ,12 parti’nin ortak adayı ekmelettin ihsanoğlu samsun’da.

Muhalefet Partilerinin çatı adayı olan İhsanoğlu, bugün saat 10.00′da Çarşamba Havaalanında karşılanacak. Ekmeleddin İhsanoğlu için saat 10.00-11.00 arası şehir konvoyu düzenlenecek.

11.00-12.00 arası Saathane çevresinde ki esnaf ve halkla görüşecek olan İhsanoğlu’nun daha sonraki programı ise “Saat 13.00-13.30 Büyük Samsun Oteli’nde medya temsilcileri ile biraraya gelecek.Saat 13.30-14.30 Bülük Samsun Oteli’nde sivil toplum örgütleri ve kamuoyu önderleri ile buluşma toplantısı.Saat 14.30 Samsun’dan ayrılış, Saat 15.00 Çarşamba ilçesinde halkı selamlama” şeklinde olacak.

EDİTÖR’ÜN YORUMU:

Türkiye Sayın İhsanoğu’nu mutlaka değerlendirmelidir.ATATÜRK’ten sonra ,Bu zamana kadar gelen Cumhurbaşkanlarının en niteliklisi olan ihsanoğlu seçilmesi halinde,Türkiye siyasi yalnızlıktan kurtulacaktır.Bundan eminim.Lütfen “Anlamsız Boykot çağrılarına kulak asmayın.Bundan Tayyip Erdoğan karlı çıkacaktır.Bunu unutmamak lazım.Liderler,”Peygamber değildir.dolayısıyla kendi nefsini düşünerek kısır kararlar veren liderleri Ölçü alıp seçimi boykot etmeyelim.saygılarımla. Adem KARTAL Politikacı yazar haberci.samsunhaberci.com-Sahibi,genel yayın yönetmeni

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL