BİLİM&TEKNİK

Discovery için KitKat Yayınlandı

Discovery için KitKat Yayınlandı

diskovriy

General Mobile Discovery için KitKat Geldi
General Mobile’ın fiyat performans canavarı Discovery modeline Android 4.4 KitKat güncellemesi geldi. Bu güncellemeyi yüklemek için haberimize göz atın.
03-08-2014

General Mobile firmasının fiyat/performans açısından büyük bir başarıya sahip olan Discovery modeline uzun bir süredir Android 4.4 KitKat güncellemesinin gelip gelmeyeceği konuşuluyordu. Firma bu konu hakkında geçtiğimiz aylarda bir açıklama yapmış ve güncellemenin yaz aylarında yayımlanacağını müjdelemişti.

Android 4.4 KitKat’a kavuştu

GM: Discovery için Android 4.4 KitKat güncellemesinin dağıtımına bugün sürpriz bir şekilde başlandı. Ancak bu güncelleme henüz OTA üzerinden sunulmuyor. Beta aşamasında olan Android 4.4 KitKat güncellemesini kurabilmek için firmanın Web sitesine girip şartları kabul edip indirmeniz gerekiyor.

“Bu güncelleme ile cihazınızdaki tüm kişisel verileriniz silinecektir.” uyarısını okuduğunuzu onayladıktan sonra mail adresinize Android 4.4 KitKat güncellemesi gönderilecek. PC üzerinden kurulan bu güncellemenin henüz Beta aşamasında olduğunu ve bazı hatalar ile karşılaşabileceğinizi belirtelim.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL