SİYASET HABER'LERİ

DEVLET BAHÇELİ: SİLAHLI KUVVETLERİMİZ GİDEBİLDİĞİ KADAR GİTMELİDİR

DEVLET BAHÇELİ: SİLAHLI KUVVETLERİMİZ GİDEBİLDİĞİ KADAR GİTMELİDİR

Devlet Bahçeli slahlı kuvvetlerimiz gidebildiği yere kadar gitmelidir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bizim tarafımız Türkiye’dir. Bizim yerimiz milletimizin tertemiz vicdanıdır. Bizim rotamız demokrasi, yönümüz Lider ülke, Türk ve Türkiye Yüzyılıdır. Cumhur İttifakı’nın kaderi Türk milletinin kaderiyle bir ve aynıdır. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz gidebildikleri yere kadar gitmeli, ister havadan, ister karadan ne kadar hain ve haşarat varsa mıntıka temizliğiyle mücavir toprakları terörden arındırmalıdır.” dedi.

TEZKEREYE EVET DİYECEĞİZ

Tezkere oylamasında MHP olarak ‘evet’ diyeceklerini belirten Bahçeli, “Irak ve Suriye tezkeresine de sonuna kadar destek olup evet oyu kullanacağız. Sınır ötesi operasyonun arkasındayız.” ifadelerini kullandı.

Değerli Arkadaşlarım, Muhterem Misafirler, Basınımızın Mümtaz Temsilcileri, Haftalık olağan Meclis Grup Toplantımıza başlarken hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyor başarılarla dolu bir hafta geçirmenizi diliyorum. Bugünkü toplantımızı yurt içinden ve yurt dışından takip eden tüm vatandaşlarımıza, gönül ve kültür coğrafyalarımızda birlik ve dirlik mücadelesi veren tüm kardeşlerimize en halisane selamlarımı iletiyor, şükranlarımı sunuyorum.HABER KAYNAĞI İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL