YAŞAM

DEVLET BAHÇELİ SAHİP ÇIKTI!BURS VERECEK

DEVLET BAHÇELİ SAHİP ÇIKTI!BURS VERECEK

YKS Sınavına zor yetişen Ayşe SABANCALI’ya Devlet Bahçeli sahip çıktı.Ayşe Sabancalı’ya Devlet Bahçeli burs verecek

Osmaniye’de Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na gireceği sırada kimliğini unuttuğu için gözyaşlarına boğulan Ayşe SABANCALI ailesine ulaşmaya çalışan görevli polislere “Annem de babam da vefat etti” şeklinde verdiği cevapla yürekleri burkmuştu. Yakınlarının kimliği getirmesiyle sınava zamanında giren Sabancalı’ya Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli sahip çıktı.

Yaşadığı şokun ardından polis ekiplerine verdiği numaradan aile yakınlarıyla görüşen genç kız, kimliğinin geleceğini anlamasıyla biraz da olsa sakinleşmişti. Gözyaşları içerisinde beklerken gelen telefonla koşmaya başlayan genç kızın kimliğine kavuşma anı ,görenleri aşırı duygu seline sebeb oldu.

Kimliğini Ayşe’ye yetiştiren enişte Erol Gürsoy, “Önce Ayşe’yi sınava bıraktık. Telefon numaramı da vermiştim zaten. Bir sorun olursa ulaşsın diye. Ayşe’yi bıraktıktan sonra kızım Zehra’yı bıraktım başka bir okula. O anda da telefon geldi. Ayşe’nin kimliği zaten arabadaydı. Sınava da vakit vardı kimliği yetiştirme vaktim de oldu. Şükürler olsun Ayşe sınava girdi. Medyaya da çıktıktan sonra bizi yalnız bırakmadılar. Devlet Bahçeli Bey, Belediye Başkanı Kadir Kara, Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bulut olsun bizleri yalnız bırakmadılar. Ayşe’nin arkasında olduklarını söylediler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.HABERİN KAYNAĞI..

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL