HUKUK&POLİSİYE

DEVECİOĞLU HERKES TÜRKÇÜ OLAMAZ

DEVECİOĞLU HERKES TÜRKÇÜ OLAMAZ

devecioğlu

Değerli Bafralı Hemşerilerim.

Bir seçim dönemine daha girmiş bulunuyoruz. Bu seçimde de her seçimde olduğu gibi çok ve farklı adaylar bulunmaktadır. Elbette ki demokrasinin kuralları çeşitlilik olması herkesin kendini ve fikrini ifade edebilmesidir.

Seçmen olarak ta sizler adaylara bakıp seçiminizi ona göre yapacaksınız.

Bu seçimi daha önceki seçimlerden ayıran bir özellik vardır bunu unutmayınız. Bu seçim bir mahalli idare seçimi değildir, bu seçimde vereceğiniz her oy eğer sahibine verilmezse sonucunda telafi edilmesi mümkün olmayan tahribatlarla ülkenin geleceğini karartacaktır.

Hükümetler iyi şeyler yapmak halka hizmet etmek için seçilirler, bu nedenle iyi yapılan şeyleri eleştirmeyiz, bunları da bir lütuf olarak sunma hakları yoktur, bizler halk olarak, halkı temsilen kötü yapılan işleri tenkit etmek ve düzeltilmesini istemek zorundayız. Muhalefetin görevi budur.

Bugün İktidar partisinin Ülkemize yapmış olduğu tahribat kolay kolay giderilemeyeceği gibi, eğer engel olunmazsa sonunun uçurum olduğu konusunda hiç şüphe yoktur.

AKP’nin iktidara geldiği günden bu güne kadar yapmış olduğu icraatlardan en bilinçsiz, okuyup yazmayan gelir seviyesi en düşük, ancak dini duyguları çok yüksek olan kesim hariç hiç kimsenin memnun olduğu inancında deyilim. Tabii buna birde her devrin iktidar partisi yandaşları da vardır, bugün bu parti, yarın başka bir, onlar için omurga yoktur. Kiminle işlerini sürdürebilirlerse onu desteklerler, her nedense her seferinde iktidarı altetmek gene bu sessiz çoğunluk dediğimiz orta sınıfa kalır.

AKP iktidarını eleştirirken mecliste bulunan diğer partileri de eleştirmeden olmaz. Çünkü bu partiler 11 yıldır meclisteler ve değişen hiç birşey yok. CHP, AKP ile aynı paralelde bırakın muhalefet görevi yapmayı zaman zaman destek bile olmaktadır, bunun en son örneğini sayın Kılıçdaroğlu ABD ye gidip geldikten sonra galiba icazetin bedeli olarak olacak TÜRKİYE’LİLİK kavramını getiricem dedi, yani biz TÜRKLER artık türküm diyemiyeceğiz. Ya ne Türkiyeliyiz diyeceğiz. Neden bir etnik gruba ayrıcalık olsun. Yada o etnik grup TÜRK DEVLETİNE ortak olsun diye, MHP ne yapıyor? Onlara slogan milliyetçiliği yetiyor, ya allah bismillah allahuekber, bu sloganı AKP’lilerde atıyo, onlar birlikte slogan atıyorlar, nasılsa devlet hazinesinden parti yardımı alıyorlar, iktidar olmalarına gerek yok ki, menfaatlerini nasıl olsa AKP’lilerle ortaklaşa yürütüyorlar, sıkıştıkları yerde AKP ye koltuk değneği olmaktan da hiç vazgeçmiyorlar.

Peki ya BDP denilen bölücü parti, işte onlar çok güzel çalışıyorlar, buldukları her boşluğu dolduruyorlar, nasılsa güneydoğu insaflarına terkedilmiş, PKK denilen örgüte fiilen terkedilmiştir, Artık o bölgede astıkları astık, kestikleri kestiktir, çünkü o bölgenin insanını devlet korumamakta koruyamamaktadır. Ülke fiilen bölünmüştür, İktidar basiretsizliği yüzünden ülkeyi uçurumun kenarına getirmiştir, Yada bilerek isteyerek bunu yapmıştır, İnsanlar artık ne düşüneceklerini bilememektedir, çünkü gerçekleri halkımıza anlatacak ne bir televizyon kanalı nede bir gazete vardır, TÜM tv kanalları ve gazeteler bir kaçı hariç iktidarın borazanıdır, Hergün aynı şeyleri duyan, okuyan insanların beyinlerinin yıkanmaması mümkün mü?

Allah kitap sakarya diye diye din tüccarlığının en alasını yapan bunlar, insanlarımızın din duygularını sömürürken sanki dindarlık bunların tekelindeymiş gibi bas bas bağırırken insanlarımızı siz biz diye ayırıp bölerken, Türkiyede 33 etnik grup vardır diyebilecek kadar bölücü nutuklar atıp bu etnik gruplardan bir tanesi olan kürtler ve pkk ile ittifak yaparken açılım safsatası ile Türk devletinin onurunu, gururunu ayaklar altına almadılarmı, ne çabuk unutuldu, habur kapısındaki rezalet, ABD uşağı BARZANİ yi Diyarbakırda krallar gibi karşılayıp birlikte KÜRDİSTAN demedimi başbakan, Barzanin gelirken birde 400 kg altını yok hediye dağıtıyorum diye getirip kurdurduğu parti örgütlenmesinde kullansın diye milletin gözüne baka baka dağıtmadımı ortalıkta. siz bunun hediye olduğunumu düşünüyorsunuz. Barzani kökeni yahudi olan bir devşirmedir ve arkasında İsrail vardır, vadedilmiş topraklar olan FIRAT tan NİL e kadar olan toprakların parçalanıp bölünerek bu coğrafyada büyük israile hizmet etmesi için desteklenmektedir, ABD ninde desteği bu yöndedir. PKK ya en büyük desteği ABD vermektedir, APO yu neden asmamak kaydıyla teslim ettiklerini sanıyorsunuz, ABD bu günleri daha o günlerden planlamıştı, PKK yı düze indirip meclise soktular. TBMM de bölücülük yaptırıyorlar. Neymiş efendim demokrasiymiş, siz hiç başka bir ülkede böyle bir demokrasi gördünüzmü, ABD ve Avrupa kendi hainlerini hemen öldürür, bizdekileride destekler, neden çünkü alınamamış bir intikamları vardır, SEVR ANLAŞMASI, bundan hiçbir zaman vazgeçmediler vazgeçmeyeceklerdir,

Türk devleti kendi yöneticileri eliyle yıkıma doğru götürülüyor, bunu göremiyen gözlere haykıramıyan dillere lanet olsun. Vatan bölünürken susanlar bizd en deyildir, bu ülke kefen giyip iktidara destek verenlerle deyil bu topraklar için kefensiz yatanlar tarafından kuruldu, Ülkemizin kurucusu yedi düveli denize döken MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜ silmek istiyorlar, neymiş ATATÜRK dinsizmiş, be hey cahil bağnaz kişi,sen o okuduğun ilk kuran meali olan Elmalılı Hamdi yazarın mealinin kim tarafından yazdırıldığını ve parasını kimin verdiğini biliyormusun. Bunu ATATÜRK Elmalılı Hamdi yazara kendi ısmarlamış ve parasını da kendi cebinden ödemiştir,

Suudi Arabistan kralı nın sevgili peygamberimizin mezarını yıkmak istediğini duyduğunda yazdığı mektuptan haberin varmı, onlara eğer peygamberimizin mezarının bir taşına dokunursanız, ordumu aşağıya yani, sizin üzerinize gönderirim diye mektup gönderdiğini biliyormusun.

İlk Türkçe meal anlatımı için Ayasofya müzesinde ki o zamanlar camii idi, vaaz vermeyi emrettiğini, caminin avlusu dahi dolduğundan ve bunun tekrarını istediğinde sultan Ahmet camiinde yapılmasını ordada cami avlusunun bile tıka basa dolduğunu, bunları yapan ATATÜRKÜN dinsiz olduğunu söyleyen cahil, Atatürk son nefesinde saati sormuş ve esselam deyip son nefesini vermiştir,

Kuranda ayet yokmu, meleklerimiz onların canlarını almaya geldiklerinde yalnzca selam derler onlar rızamızı kazanmışlardır diye..

Kurduğu cumhuriyetle insanımız muasır medeniyetler seviyesine çıkarken birden gelen ağzı iyi laf yapan ancak dağarcığında kin ve nefretten başka bir şey olmayan yöneticilerle ilerleyişimiz sekteye uğramıştır, 1960 lı yıllarda modern bir ülke olan Afganistan nasıl bu gün karanlık bir çağda yaşıyorsa, Türkiyenin geleceğini de o karanlığa doğru gider görüyorum.

Türkiyenin geliştiğinden bahseden yapılanları bir lutuf gibi sunan iktidar devletin parasın devlet için harcamıştır, asli görevi budur, fakir fukaraya verdikleri de lütuf deyildir, her kuruş bu milletin bireylerinin cebinden çıkmış devlet hazinesine girmiştir, ama son gelişmeler göstermiştirki, devletin hazinesinden vatandaşa yüzde beş verirlerken kendileri milyarları götürmüşler, başbakanın 27 yaşındaki oğlunun 60 milyon dolarlık gemi filosu, villalar, kurdukları vakıf trilyonların bu vakfa akması, dünyanın en zengin sekizinci başbakanıymış bizim başbakanımız,bu değirmenin suyu nerden geliyor hiç merak eden yokmu, bunları biz söylemiyoruz. Avrupalı söylüyor, BİLD gazetesi,

Ülkenin içinde bulunduğu dış politikayada bir göz atalım, bakın Suriye ile nerdeyse savaşın eşiğine geldik, ha deseler suriyeye girecektik, çok şükür bundan kurtulduk, neden kardeşim dediği esat birden bire eset oldu, nooldu böyle, ABD nin BOB eş başkanıdır bildiğiniz gibi bizim başbakanımız, bu bob projesi, ABD desteğinde İsrailin güvenliğini sağlama politikasıdır, yani bizim çıkarlarımıza tamamen ters, suriyedeki reji muhaliflerini desteklemek tamamen yanlış bir politikaydı, çünkü sen ordaki ayrılıkçıları desteklersen, başka ülkelerde senin ayrılıkçını destekler ve söyleyecek söz bulamazsın.

Ayrıca Suriye ile aranda 800 km lik bir sınır mevcut sınırın her iki yanında da Kürtler yaşıyor ve bu Kürtler aynı zamanda birbirleriyle akraba, Araplarda var, işin kötü tarafı suriyedeki Kürtler PKK ya en büyük desteği veren Kürtler, işte netice sınırımızın hemen kenarında yepyeni bir devletcik PKK kürdistanı kuruldu, buda yetmedi, ordaki Türkmen vatandaşlarımızın yaşadığı bölgede el nusha denilen aşırı İslamcı bir cinayet örgütü de türkiyenin desteğiyle önce esata karşı savaşırken birden bire kendi devletçiğini kuruverdi, ABD ve AB bunu istemiyorduki, nitekim tehlikeyi görünce kötünün iyisi diye esat tarafını tutup bu tehlikeyi nasıl bertaraf ederiz diye düşünmeye bu arada da Türkiyeyi suçlamaya başladılar, Suriyeli muhaliflerde uluslar arası mahkemede ERDOĞAN hakkında dava açtılar, şimdilik bu dava sessizce devam eder ve gün gelir Erdoğanın nezdinde TÜRKİYE CUMHURİYETİ yargılanır,kaynak: HABERİN KAYNAĞI İÇİN TIKLAYIN
beylikduzu.madamnet.com
avcilar.madamnet.com
atakoy.madamnet.com

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL